Живеете при някой без да му плащате наем. За да се водите живущи на този адрес трябва да извадите договор за наем ли? Няма ли някакъв друг документ за такива случаи? И ако трябва да е за наем, може ли да е наема 0лв?
Моля, отговорете бързо, спешно е.
Мерси.
- Дата и час: 29 Ное 2024, 20:34 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Спешно: Договор за наем
|
|
12 мнения
• Страница 1 от 1
Много
Много. До 8:40 трябва да знам какво трябва да се прави. Днес трябва да се подпише договора.
- pavlovapoli
- Младши потребител
много ме кефят някой хора, които се сещат в последния момент да питат нещо. А иначе май въобще не трябва да се вади договор за наем, за да те водят, че живееш на даден адрес.
- barri
- Потребител
Tрябва. Не споменах че съм чужденка и не мога просто да ходя в общината и да си попълна адресна регистрация, а ми трябва документ който да покажа в полицията. И въпроса не беше КАКВО ДА ПРАВЯ ЗА ДА СЕ ВОДЯ ШИВУЩА НЯКЪДЕ? а беше [u][color=red][b]АКО ЖИВЕЯ ПРИ БАБА СИ БЕЗ ДА Й ПЛАЩАМ, ДАЛИ НА ДОГОВОРА ЗА НАЕМ ДА ПИШЕ 0лв ИЛИ ИМА ДРУГ ДОКУМЕНТ КОЙТО СЕ ПОДПИСВА ПРИ НОТАРИУС В ТАКИВА СЛУЧАИ?[/b][/color][/u]
- pavlovapoli
- Младши потребител
- janetastoimenova
- Младши потребител
janetastoimenova написа:Bi sledvalo da moje da posluji i dogovor za bezvuzmezdno polzvane ot tipa na zaem za poslujvane!
Заем за послужване се сключва само за движими вещи!
- razli4na
- Активен потребител
[quote="barri"]не сте споменали??? ами както казва един колега в форума: стъклената топка за гадаене ни се счупи [/quote]
Barri, аз не споменах че съм чужденка защото не беше от никакво значение в случая. Защото аз не попитах [b]КАКВО ДА ПРАВИ ЧУЖДЕНЕЦ ЗА ДА СЕ ВОДИ ЖИВУЩ НЯКЪДЕ?[/b] а зададох конкретен въпрос: [size=18][u][b]Живеете при някой без да му плащате наем. За да се водите живущи на този адрес трябва да извадите договор за наем ли? Няма ли някакъв друг документ за такива случаи? И ако трябва да е за наем, може ли да е наема 0лв?[/b][/u][/size] А в този случай не е от НИКАКВО значение дали си българин или чужденец!
Barri, аз не споменах че съм чужденка защото не беше от никакво значение в случая. Защото аз не попитах [b]КАКВО ДА ПРАВИ ЧУЖДЕНЕЦ ЗА ДА СЕ ВОДИ ЖИВУЩ НЯКЪДЕ?[/b] а зададох конкретен въпрос: [size=18][u][b]Живеете при някой без да му плащате наем. За да се водите живущи на този адрес трябва да извадите договор за наем ли? Няма ли някакъв друг документ за такива случаи? И ако трябва да е за наем, може ли да е наема 0лв?[/b][/u][/size] А в този случай не е от НИКАКВО значение дали си българин или чужденец!
- pavlovapoli
- Младши потребител
Що за глупост???
Наем и 0 лв.
Че по добре нищо не пишете или поне една символична сума ако има договор за наем.
А за заем за послужване ,колегата е прав ..само за движими вещи ...
Наем и 0 лв.
Че по добре нищо не пишете или поне една символична сума ако има договор за наем.
А за заем за послужване ,колегата е прав ..само за движими вещи ...
festina lente!
- Jana_Dark
- Нов потребител
Поли,
доколкото знам,нямаш нужда от договор за наем,може и да си на гости там,но именно като чужд гражданин мисля, че трябва да имаш разрешение за постоянно пребиваване в Бг,ако не си на гости.Поне допреди година беше така.Сега може да са се променили нещата покраи EU,не знам.
доколкото знам,нямаш нужда от договор за наем,може и да си на гости там,но именно като чужд гражданин мисля, че трябва да имаш разрешение за постоянно пребиваване в Бг,ако не си на гости.Поне допреди година беше така.Сега може да са се променили нещата покраи EU,не знам.
- ciara
- Младши потребител
12 мнения
• Страница 1 от 1
|
|