начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

На прав път ли съм

Казуси за недвижими имоти

На прав път ли съм

Мнениеот ZapaD » 19 Окт 2007, 22:38

Здравейте
В най общи линии казуса да нахвърлям и ако може малко професионални съвети от вас :)
Помещение в надпартерен етаж със самостоятелен вход. Минавало е през няколко статута:магазин, фриз. салон, кафе-сладкарница и т.н.
Сега искам да му връщам статута на кафе за което има и разрешение за въвеждане в експлоатация, съседите като разбраха вече почнаха да се бунтуват :evil: Ще имам ли сериозни спънки от тяхна страна, какво може да се случи евентуално. Аз лично се облягам на това че помещението преди е работило като кафе и има разрешително. Какви спънки могат да възникнат ?!
Благодаря Ви предварително 8)
ZapaD
Нов потребител

Мнениеот ZapaD » 20 Окт 2007, 10:08

Четох преди да пусна темата и затова си мисля че случая е маааалко по различен, така че ако някой има мнение по въпроса нека го сподели. Пак искам да повторя че предназначението вече е сменяно и помещението е било кафе-сладкарница
ZapaD
Нов потребител

amiiii

Мнениеот Niketo » 20 Окт 2007, 13:29

1. проверете по нат.акт какво е помещението, жилищно или не
2.проверете разрешенията за ползване, които се издават от РДНСк,
3.вземате арх. план, нот.акт, разрешението за кафето, кураж, самочувствие и най- вече пари и право в РДНСк
4. можете да отидете и в районното кметство с документите и те да си кажат мнението,но за кафе може да се предположи наднормен шум, което означава , че ще вадите всичко отново
5.всичко отново означава арх. проект и т. н.....
6. Щом околните пъпърдаци се бунтуват лоша работа.Много лошо!!Но Вие опитайте, инстанциите ще ви издадат документи, а как ще се оправяте с тях??Аз се разправям с едни такива вече 4 години.Не мрат!!Така че не разчитайте на това!!
Niketo
Младши потребител

Мнениеот ZapaD » 21 Окт 2007, 10:29

благодаря ти :D
ZapaD
Нов потребител

Назад към Имотни казуси