Здравейте, моят случай е следният:
Притежавам в собственост земеделска земя в землището на град Варна, на която искам да променя предназначението за да си построя складове. В съседния имот/ на разстояние около 60-70м от границата с моя имот/ преминава газопровод / газопреносна линия съгласно одобрен от община варна ПУП/. При предварителните проучвания които направих в общината ми бе отговорено, че не мога да строя в имота си тъй като имало задължителни отстояния от газопровода в рамките на които не може да се строи. Въпросът ми е може ли някой да ми каже какви са тези отстояния и къде/ в кой закон, наредба и т.н./ са посочени .Разясниха ми че зависели от широчината на самия газопровод/ въпросният е 38см/.Нито в скицата нито в документа за собственост обаче имам някакви ограничения върху земята си.
МОЛЯ ЗА КОМПЕТЕНТНИ МНЕНИЯ
Предварително благодаря
- Дата и час: 02 Дек 2024, 01:23 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
помощ - не ми дават да строя в собствения си имот
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
мисля че във вашия случай трябва да се тръгне по съвсем друг път.
В момента имам допуснат 1 иск срещу подобно монополно дружество, предстои и депозиране на още един на друго основание.
Предполагам, че и при вас е така - не се отказвайте и дерзайте-имате законно право да си разрешите казуса.
Все пак срещу монополист не е невъзможно да се противопоставиш и да се бориш с успех.
Имам три подобни дела , завършили с удовлетворителен изход за клиента.
Желая такъв и на вас .
В момента имам допуснат 1 иск срещу подобно монополно дружество, предстои и депозиране на още един на друго основание.
Предполагам, че и при вас е така - не се отказвайте и дерзайте-имате законно право да си разрешите казуса.
Все пак срещу монополист не е невъзможно да се противопоставиш и да се бориш с успех.
Имам три подобни дела , завършили с удовлетворителен изход за клиента.
Желая такъв и на вас .
- zelen
- Потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|