начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

Едно питане ...

Казуси за недвижими имоти

Мнениеот helene » 14 Сеп 2007, 21:08

Като искам да поясня, че в този случай не става дума нито за ползватели, нито за пренаемане. Съпругата не е ползвател, а просто е включена в нот. акт и в договора за наем поради практиката по това време, че за имущетсвото на ЕТ е в режим на СИО. Поне така си мисля!
helene
Потребител

Мнениеот kolman » 14 Сеп 2007, 21:20

monteskio написа:Отдаването под наем е действие на управление, а не на разпореждане. В тази връзка може да се отдава под наем и от несобственик. Наемателят може да защитава своето държане дори и срещу собственика, ако му бъде отнето по скрит начин или насила.

Относно това как и на кого следва да се плаща в конкретния казус - може да се даде отговор само след запознаване с конкретните клаузи на договора за наем. Това е така защото е налице множество на кредиторите, но поне досега в тази тема не е обяснено по какъв начин е формулирано задължението на наемателя за плащане на наемното възнаграждение.

УСПЕХ !

Извинявайте, ама това е ..... "Аз знам много, ама никаква практическа насоченост".
Нима винаги трябва да правим от мухата слон????
kolman
Потребител

Предишна

Назад към Имотни казуси