начало

МВР трябва да доказва, че събира само при „абсолютна необходимост“ ДНК и отпечатъци за полицейска регистрация МВР трябва да доказва, че събира само при „абсолютна необходимост“ ДНК и отпечатъци за полицейска регистрация

Имотна сделка с "Доброжелателни роднини"

Казуси за недвижими имоти

Имотна сделка с "Доброжелателни роднини"

Мнениеот hyrmyr » 18 Юли 2007, 22:30

Здравейте, обръщам се към Всички Вас от Форума за съвет.
Предстои ми сделка наследствена делба на земеделски земи. Разбира се , че ще ползвам услугите на адвокат. Понеже роднините ми "преливат" от "добри чувства" към мен им нямам и капка доверие.
Та , въпроса който ме вълнува е : "Как и къде мога да направя справка на колко земеделски имота съм съсобственик"
Понеже имотите са ниви "N" броя , като Н>12 и гори 2 броя , за които чичо ми си трае все едно ги няма. Баща ми заеше точно на какво е наследник , но така и не ми обясни в подробности , нито пък предприе някакви постъпки за делба преди да се спомине. Имотите са в родния му край ,който не познавам добре и съм сигурен че бъда подведен с непълна информация.

БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗА ОТЗИВЧИВОСТТА!!!
hyrmyr
Нов потребител

Мнениеот karanedeff » 18 Юли 2007, 22:50

В Общинската служба по земеделие и гори (ОСЗГ) или както по рано се казваше Поземлена комисия по местонахождение на имотите. Също така и в съотвената Служба по вписванията.
Носете си удостоверенията за наследници.
http://inscribe.free.bg/cgi-php/phpbb3/index.php
Аватар
karanedeff
Активен потребител

Мнениеот hyrmyr » 18 Юли 2007, 22:58

Благодаря за упътването !
hyrmyr
Нов потребител

Назад към Имотни казуси