начало

Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС

собственост пред гараж и кафене?

Казуси за недвижими имоти

собственост пред гараж и кафене?

Мнениеот boiko3171 » 11 Фев 2007, 15:26

Здравеите пред мен изникна следния въпрос на които моля за мнение...имам собствен гараж и до него кафене/което никога не е функционирало/ които се намират на партера на жилищна сграда в отделен двор ..оградата на самия двор е по границата на имота...пред гаража и кафенето до оградата има празно место около 6метра..което не ми е описано в нот.акт....Имам непрекъснати спорове с съседите ми които наи безотговорно паркират там и ми пречат да оперирам с помещенията...Адвокат ми каза че мястото пред гараж и кафене независимо че не фигурира в нот.акт се води и използва само от собственика на помещенията пред които се намира...Моля за някакъв по конкретен отговор базиран на законови разпоредби с които да прекратя неприятните междусъседски отношения..Предварително ви благодаря.
boiko3171
Нов потребител

Мнениеот ciara » 11 Фев 2007, 19:02

Kam boiko3171
Molja, ako namerite informazija po vaprosa, pishete dva reda.Tova mnogo me interesuva i men.Bjah pisala vav Foruma, no ne poluchih otgovor.I az imam 2 garaja v blok, postroen varhu mjasto, koeto po not. akt mi prenadleji, no do sega, veche 10 god, ne sam imala vazmojnost da polzvam nito edin ot tiah, zastoto sasedite parkirat tam.
ciara
Младши потребител

Мнениеот marter » 12 Фев 2007, 09:55

По презумпция, както сте описали във Вашия случай, земята най- вероятно е общинска :cry: . Проверете в общината за прилежащата Ви територия (общинска), както и правото й за ползване :shock: .
marter
Потребител

Назад към Имотни казуси