- Дата и час: 25 Ное 2024, 07:48 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
предварителен договор за покупка продажба на имот
|
|
7 мнения
• Страница 1 от 1
предварителен договор за покупка продажба на имот
Има ли някакви капани за продавача в предварителен договор за покупко-продажба, при положение че е съставен от нотариуса на купувача?
- bright
- Нов потребител
ЕГН-тата на тримата собственици и копията от нат. актове. Нотариуса бил обиден от искането ни да обсъдим копие от предварителния договор с адвокат преди подписването му - нямало такава практика. Трябвало да заведем адвокат при подписването и на място да се променя ако трябва нещо. Притеснява ме факта да подписвам каквото и да е без адвокат. За съжаление не ми се е налагало досега да ползвам адвокатски услуги, но моля, препоръчайте ми добър адвокат по имотни въпроси от Варна.
- bright
- Нов потребител
ЕГН-тата на тримата собственици и копията от нат. актове. Нотариуса бил обиден от искането ни да обсъдим копие от предварителния договор с адвокат преди подписването му - нямало такава практика. Трябвало да заведем адвокат при подписването и на място да се променя ако трябва нещо. Притеснява ме факта да подписвам каквото и да е без адвокат. За съжаление не ми се е налагало досега да ползвам адвокатски услуги, но моля, препоръчайте ми добър адвокат по имотни въпроси от Варна.
- bright
- Нов потребител
bright написа: препоръчайте ми добър адвокат по имотни въпроси от Варна.
http://www.lex.bg/members/monteskio/
Този наистина е добър и мисля, че практикува във Варна!!!
Успех!!!
Присъдите на съдбата не подлежат на обжалване!!!
В. Коняхин
В. Коняхин
- mishi_83
- Потребител
Re: предварителен договор за покупка продажба на имот
bright написа:съставен от нотариуса на купувача?
Нотариуса няма как да е на купувача (поне до сега не съм чул да ги продават някъде или пък да се придобиват по давност)
Отделно от шегата по - горе, няма нищо обидно в това да се консултирате с адвокат за договора, дори е желателно.
- oncho
- Младши потребител
7 мнения
• Страница 1 от 1
|
|