- Дата и час: 25 Ное 2024, 08:19 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
съсобственост
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
съсобственост
Закупихме жилище което е съсобственост. Бившите съсобственици имат споразумение за ползване на общтите части. Споразумението важи ли и за нас?
- darina_uzunova
- Нов потребител
Когато закупите жилищна сграда (във Вашия случай идеална част от нея) Вие придобивате автоматично и съответна част от общите части в сградата, независимо дали има споразумение за това.
Присъдите на съдбата не подлежат на обжалване!!!
В. Коняхин
В. Коняхин
- mishi_83
- Потребител
mishi_83 написа:Когато закупите жилищна сграда (във Вашия случай идеална част от нея) Вие придобивате автоматично и съответна част от общите части в сградата, независимо дали има споразумение за това.
Благодаря Ви за отговора но за мен е важно да разбера споразумението остава ли в сила или отпада.
- darina_uzunova
- Нов потребител
Сега май разбрах въпроса Ви
Извинете ме, но все пак е раничко.. както и да е!
До колкото разбирам лицето, което Ви е прехвърлило неговата част от съсобствения имот е имал уговорка с другия съсобственик - последния да ползва общите части.. Е, мисля, че тази уговорка не Ви обвързва, защото имате припадаща се част върху общите части и никой не може да Ви отнеме това право.
Хубав ден!
Извинете ме, но все пак е раничко.. както и да е!
До колкото разбирам лицето, което Ви е прехвърлило неговата част от съсобствения имот е имал уговорка с другия съсобственик - последния да ползва общите части.. Е, мисля, че тази уговорка не Ви обвързва, защото имате припадаща се част върху общите части и никой не може да Ви отнеме това право.
Хубав ден!
Присъдите на съдбата не подлежат на обжалване!!!
В. Коняхин
В. Коняхин
- mishi_83
- Потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|