начало

Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС

Теч от съседен апартамент

Казуси за недвижими имоти

Теч от съседен апартамент

Мнениеот tori » 01 Май 2006, 20:25

здравейте ,помогнете имам следния пробвем и нямам никакви познанства относно темата която споделям ,много ще съм ви благодарна ако ме насочите как да си потърся правата:наскоро си купихне апартамент,на стената на хола ми избива вода ,разбрах че на апартаментите до нас техните бани и наще холове са на една стена,опитах се да поговоря с съседите но не ми отварят вратата камо ли да ме допуснат до баните,незнам точно от кой етаж идва теча. Има ли институция която може да мо помогне да разреша проблема си или трябва по частен път да ги съдя и като ги осъдя какво пак не мога да ги принудя да си оправят баните и като незнам от кой апартамент идва проблема много ви благодаря предварително,надявам се да ми вдъхнете някаква надежда
tori
Нов потребител

Мнениеот tori » 03 Май 2006, 13:37

ama nikoi li nqma da mi pomogne,haide de kajete mi kakuv e reda
tori
Нов потребител

Мнениеот juri » 03 Май 2006, 13:44

Тори,
Първо - трябва да си по-конкретен.
Второ - може и да звучи цинично, но няма нищо безплатно, а привидно безплатното е най-скъпо.
Съветът ми е: НАМЕРИ СИ АДВОКАТ! Всичко ще се уреди (ако въобще може) много по-бързо и с по-малък разход на нерви и пари за теб!
Пиши на juri@lex.bg
juri
Потребител

Назад към Имотни казуси