Искам да попитам има ли фирми които се занимават с подготвянето на документите за продажба на имот - ( данъчна оценка, скица, за липса на тежести б/у имота .................. ) и ако знаете някукви такси за ориентир
Благодаря
- Дата и час: 28 Ное 2024, 22:38 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Документи за продажба на имот
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Dokumenti za prodajba na imot
Здравей,
имам удоволствието да работя в една такава фирма. "АДРЕС Недвижими имоти". Не знам от къде си, но фирмата има клонове в много градове. Ако се обърнеш към нея, ще получиш перфектно обслужване. А ако си от Велико Търново и аз мога да ти свърша тази работа. Пиши ми от къде си и аз ще те свържа с някого.
имам удоволствието да работя в една такава фирма. "АДРЕС Недвижими имоти". Не знам от къде си, но фирмата има клонове в много градове. Ако се обърнеш към нея, ще получиш перфектно обслужване. А ако си от Велико Търново и аз мога да ти свърша тази работа. Пиши ми от къде си и аз ще те свържа с някого.
- mkoleva
- Младши потребител
Advokat
Това по принцип го правят адвокатите й могат да ти свършат повече работа от фирма за недв.имоти й да ти дадат правно становище по проблема а не да ти притикът имота. Ще ти излезе й по-евтино.
Това си е наглост дето разни фирмички изземат работата на професионалистите!!!!!
Това си е наглост дето разни фирмички изземат работата на професионалистите!!!!!
- plamenagadjonova
- Младши потребител
фирмите за недвижими имоти посредичат при сключване на сделки ... те не се занимават с подготовка на документи за изповядване на сделките при нотариус... отидете при адвокат ...
- an_jelika
- Младши потребител
Тези неща са елементарни и не е необходимо да си адвокат за да си ги набавиш. Виж ако става въпрос за изготвянето на проект на НА за покупко-продажба на недвижим имот - тогава ще трябва да се обърнете към професионалист - адвокат или нотариус.
- casper
- Нов потребител
6 мнения
• Страница 1 от 1
|
|