- Дата и час: 25 Ное 2024, 03:29 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
може ли съвет как да разваля договор за прехвърляне на недви
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
може ли съвет как да разваля договор за прехвърляне на недви
Собственик съм на 1/2 от жилище,което придобих след смъртта на баща си.Майка ми ми прехвърли нейната 1/2 част от жилището с договор за прехвърляне на недвижим имот срещу гледане и издръжка.Има ли възможност майка ми да да развали договора,при условие,че аз не съм изпълнила задълженията си към нея.Тя се грижи сама за себе си.
- Иванова
Интересно питате. Искате съвет как Вие да развалите договора? Ами не можете, защото развалянето като правнотехнически термин касае неизпълнението на договор. А майка Ви си е изпълнила задължението - прехвърлила Ви е имота, нали?
Тя може да го развали, ако не изпълнявате Вашите задължения, т.е. "гледането и издръжката". Това става по съдебен ред и, общо взето, е свързано с грозни сценки и вадене на кирливи ризи пред чужди хора (най-вече съдебния състав).
Тя може да го развали, ако не изпълнявате Вашите задължения, т.е. "гледането и издръжката". Това става по съдебен ред и, общо взето, е свързано с грозни сценки и вадене на кирливи ризи пред чужди хора (най-вече съдебния състав).
- Гост
Ха, сега да дам повече инфо във връзка със зададения въпрос - защото лошите трябва да бъдат разобличавани! Аз съм въпросната дъщеря, а госпожата, която задава въпроса е жена на моя брат /Каин/, ако Ви говори нещо... Та, всъщност въпроса затова е поставен така, защото те се интересуват как да ме лишат от нещо, което не е тяхно и СЪЩЕСТВУВАТ заради това! Сега наистина бих искала да знам дава ли ми българският закон наистина някакви шансове срещу алчността на близките ми, т. е. какви са начините те да успеят и как мога да се противопоставя на това? Подробностите са много гнусни и ще ги разкажа само лично, защото това все пак са мои роднини /майка и брат/ и не бих искала да разказвам на всички в какво ги е превърнал живота им, защото ги обичам! Мейла ми е dora_ilieva@abv.bg
- АВЕЛ/а/
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|