- Дата и час: 25 Ное 2024, 02:02 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Закупуване на имот чрез агенция
|
|
10 мнения
• Страница 1 от 1
Закупуване на имот чрез агенция
Ще купуваме апартамент ново строителство чрез агенция. Поисках им документите, за да ги прегледам и евентуално да се консултирам със специалисти, но само ми беше отговорено, че всички документи са налице и са изрядни, че те преглеждат всичко и са отговорни сделката да бъде перфектна и за 2те страни. Могат ли да ме "прекарат" по някакъв начин, какво да направя, за да сключа успешна сделка? Благодаря!
- Анита
Хайде стига вече с това брокерите, та брокерите! Проблема може би се корени в това, че вече голява част от агенциите си изготвят сами документацията, а повечето от тях работят и с адвокат и преди да се стигне до нотариусите и таканякои се чувстват застрашени, че въпросните им "изяждат хляба" . И преди да сте ме нападнали държа да Ви кажа, че аз не съм брокер.
А иначе конкретно що се отнася до въпроса Ви, агенцията неможе да ви откаже да Ви предостави документацията, ако имате сериозни намерения да закупувате имота, както и да искате да ги прегледа Ваш юрист.
Успех!!!
А иначе конкретно що се отнася до въпроса Ви, агенцията неможе да ви откаже да Ви предостави документацията, ако имате сериозни намерения да закупувате имота, както и да искате да ги прегледа Ваш юрист.
Успех!!!
- Гост
непременно се консултирайте с адвокат и то на такъв, на когото имате доверие. Може и да ви излъжат, а може това и неумишлено да стане, ако няма кой да консултира и двете страни и да следи за опазванена интересите ви.Можете да проявитепретенции и сделката при кой нотариус да се изповяда, ако имате специално доверие на някой.
- lora_d
- Брокер
Само погледни съседната тема - Made in България (Резил) - и ще разбереш до къде могат да те докарат нехайството и алчността на една такава агенция.
За по пряко използвай ето този линк :
http://www.atruestory.hit.bg
Успех
За по пряко използвай ето този линк :
http://www.atruestory.hit.bg
Успех
- Гост
Прочетохте ли това?
Не знам как е възможно такива неща да продължават да се случват!
Какво некадърно съдебно решение! Каква супер наглост от един прокуор! И какви дълги ръце, дано не са стигнали поне до Апелативната прокуратура. Както се казва :хвала на такъви магистрати, ама те са такива, каквито са и конкурсите за назначавенето им.
А завръзката на цялата история е само в един пропуск - пропускът да се провери в службата по вписвания собствеността, а не само тежестите. Когато клиентът разполага с оригинал / а не просто с официално заверен препис/ на нотариалния акт, всички предполагат, че той е последният собственик на имота. Обаче...
Не знам как е възможно такива неща да продължават да се случват!
Какво некадърно съдебно решение! Каква супер наглост от един прокуор! И какви дълги ръце, дано не са стигнали поне до Апелативната прокуратура. Както се казва :хвала на такъви магистрати, ама те са такива, каквито са и конкурсите за назначавенето им.
А завръзката на цялата история е само в един пропуск - пропускът да се провери в службата по вписвания собствеността, а не само тежестите. Когато клиентът разполага с оригинал / а не просто с официално заверен препис/ на нотариалния акт, всички предполагат, че той е последният собственик на имота. Обаче...
- mutsa
- Потребител
10 мнения
• Страница 1 от 1
|
|