начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

razvod sas 4uzdenez

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

razvod sas 4uzdenez

Мнениеот valentina101 » 27 Авг 2003, 22:50

Zdraweite,
omazena sam ot noemvri minalata godina za amerik.grazdanin vav USA.Ot april mesez tazi godina sam si v BG i nestata varvqt kam razvod.Iskam da popitam moga li ot BG da se razveda i kolko vreme ste trae prozesa.Kazaha mi 4e ako ot 3 meseza ne ziveem zaedno mozelo vednaga da se razvedem vav US posol.
Blagodarq predvaritelno na vsi4ki otgovorili
valentina101

Re: razvod sas 4uzdenez

Мнениеот Зари » 20 Окт 2003, 11:35

Не съм наясно със законодателството на САЩ, но дали можете да се разведете в посолството на САЩ трябва да разберете от самото посолство.
По българското законодателството имате пправо да заведете иск за прекратяване на брака пред съответния районен съд.
Зари

Re: razvod sas 4uzdenez

Мнениеот adv Dimitrov » 20 Окт 2003, 13:15

mojete da se razvedete v Bulgaria i po balgarskite zakoni, poneje saprugat Vi e v USA, tova shte otneme malko poveche vreme - moje bi okolo godina.
Tova za 3-te meseca ne moje da stane v Bulgaria, vazmojno e da ima neshto takova po USA-zakonite.
adv Dimitrov

smisyl

Мнениеот knboris » 23 Окт 2003, 11:33

a zaschto e neobchodim edin takyv razvod ?
na e li po dobre ako ostanete pro forma jeneni ?
knboris

Назад към Семейни казуси