начало

Равносметката по „Осемте джуджета“: Трима наказани магистрати, четирима – не Равносметката по „Осемте джуджета“: Трима наказани магистрати, четирима – не

ИЗДРЪЖКА ПРИ ЗАДОЧНО ОБУЧЕНИЕ.

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

ИЗДРЪЖКА ПРИ ЗАДОЧНО ОБУЧЕНИЕ.

Мнениеот stojan29 » 10 Сеп 2012, 16:32

Здравейте,
Искам да ви попитам дали имам право на издръжка от майка ми,която е разведена с баща ми,при положение че съм студент в задочна форма на обучение? На 19 год. съм първа година ми е тази.
stojan29
Младши потребител

Re: ИЗДРЪЖКА ПРИ ЗАДОЧНО ОБУЧЕНИЕ.

Мнениеот sechka_ » 10 Сеп 2012, 16:46

Не.
Виж чл. 144 от Семейния кодекс.
sechka_
Младши потребител

Re: ИЗДРЪЖКА ПРИ ЗАДОЧНО ОБУЧЕНИЕ.

Мнениеот Melly » 10 Сеп 2012, 17:12

stojan29 написа:Здравейте,
Искам да ви попитам дали имам право на издръжка от майка ми,която е разведена с баща ми,при положение че съм студент в задочна форма на обучение? На 19 год. съм първа година ми е тази.

Колкото до това, че продължаваш образованието си, намирам го за похвално.
Време ти е за пораснеш. Ще трябва и да поработваш, за да си осигури средства за някоя и друга книжка/учебник, а ако останат дребни - отклони ги за семки и бонбонки. :D

Успех в следването!
"Понякога седя и си мисля...а понякога просто си седя."
http://vbox7.com/play:68f9c028
Аватар
Melly
Старши потребител

Назад към Семейни казуси