начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

Развод, издръжка, гражданство, права

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Развод, издръжка, гражданство, права

Мнениеот hamstera_free » 22 Апр 2012, 10:51

Здравейте! Искам да Ви помоля за съвет и помощ. През 2000-та година сключих брак в Единбург с португалец. Живяхме заедно 3 месеца, след което се прибрах бременна в България, където и родих синът си. Съпругът ми никога не е стъпвал в България и не е имал интерес за детето. 5 години по късно се разведох в България. Аз не знаех последният му адрес и развода протече с адрес неизвестен от негова страна, без самият той да присъства. Развода беше на основата -дълбоко разстройство на физическа и психическа основа. Нимах никакъв контакт с него. Синът ми получава издръжка от държавата вместо от него. 12 години по късно- преди няколко дни се получи писмо от него, в което той иска развод. Вече имам негови координати. Развода ще му бъде изпратен. Бих желала да претендирам за издръжка за синът си вече от негова страна, както и детски добавки от Португалия, също и португалско гражданство. Аз се страхувам да комуникирам лично с него, и Ви моля за съдействие, помощ и адвокат. Кое е редно да направя? Предварително благодаря на всички.
hamstera_free
Нов потребител

Назад към Семейни казуси