- Дата и час: 01 Дек 2024, 07:45 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Къде са пасивите и активите ?
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Къде са пасивите и активите ?
Въпросът ми е:Искам справка ..подробна за всички влогове,кредити,сделки и имущества(някой национализирани навремето и не върнати и други върнати )акции било активни или не и ако не са защо на баща ми и респективно дядо ми и неговите братя.Аз съм пряка наследница и единствена от страна на баща ми,с братовчедите няма да има проблем.Мисълта ми е че навремето са имали 3 фабрики,редица и фирми...и в къщи макар и подредени е някакво мазало от документи писма ..и като никой от първоизточниците не жив не можеш да наредиш пъзела.Проблема идва от постоянно изкачащи сметки на името на един или друг,акции които не мога да знам каква себестойност имат и дали не са просто един хвърчащ лист.Другото е че в момента водим дела за промишлена част в Русе която е била национализирана на времето и сега няма нищо в Архивите за тази фирма и не можем да докажем наследството си..Единствено адвокат ли би могъл да изкара "родословното дърво"
- veronikaa
- Младши потребител
Re: Къде са пасивите и активите ?
Пффф, veronikaa ...
Ако нещата са, както ги описваш, прилича на оплитането и кълчищата...
Защо не погледнеш как дядовците ти са управлявали всичко това.
Най-просто може би е, с едно ООД с братовчедите. С постоянно назначени управител, счетоводител и юрисконсулт. Което ООД да се занимава с управлението на това имущество, а Вие с братовчедите само да контролирате, и да Ви идват благородни и гениални идеи. Това би Ви струвало няколко хиляди на месец, но , както описваш обема, си заслужава. А и ще има кой да изпълнява решенията, все пак Според мен.
Така както я карате, на парче, и с документите в къщи, има вероятност да позагубите значителна част от това имущество.
Ако нещата са, както ги описваш, прилича на оплитането и кълчищата...
Защо не погледнеш как дядовците ти са управлявали всичко това.
Най-просто може би е, с едно ООД с братовчедите. С постоянно назначени управител, счетоводител и юрисконсулт. Което ООД да се занимава с управлението на това имущество, а Вие с братовчедите само да контролирате, и да Ви идват благородни и гениални идеи. Това би Ви струвало няколко хиляди на месец, но , както описваш обема, си заслужава. А и ще има кой да изпълнява решенията, все пак Според мен.
Така както я карате, на парче, и с документите в къщи, има вероятност да позагубите значителна част от това имущество.
Carthago delenda est.
- emilgrigorov
- Активен потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|