начало

Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС

наследство се дели на всички деца, а разходи по погребение?

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

наследство се дели на всички деца, а разходи по погребение?

Мнениеот leyla9 » 13 Фев 2012, 22:40

Здравейте, баща ми почина има четири деца. Трима от наследниците казаха Лили оправяй се, а като вземем наследството /малък влог в банката/ ще ти възтановим направените разходи по погребението. Никой от нас май няма бели пари за черни дни, неискам да прозвочи грозно, ама са пари и аз трябва да върна тези пари които взех за да направя нужното.
Сега ми казват, че незнаят дали ще могат да ми дадат тяхната част от разходите за погребението.
Още нищо не сме взели, мога ли по законен път да им удържат разходите и да си взема парите от тях?
Нали наследството се дели на всички деца, не трябвали и разходите да се поемат от всички, така си мисля аз, а неможах и аз да оставя баща си и да кажа "нямам". Ако нямам как ще си ги връщам и това е, но ако има някакъв шанс, Моля за помощ. :cry:
leyla9
Нов потребител

Re: наследство се дели на всички деца, а разходи по погребен

Мнениеот carisma » 29 Фев 2012, 11:21

чл. 346 ГПК
carisma
Нов потребител

Назад към Семейни казуси