ЗДРАВЕЙТЕ,ИСКАМ ДА ПРОДАМ НАСЛЕДСТВЕНА ЗЕМЯ,ОТ БАЩА МИ,НО ЗА ЦЕЛТА МИ Е НЕОБХОДИМО УДОСТОВЕРЕНИЕ ЗА НАСЛЕДНИЦИ И ЕТО ГО И ПРОБЛЕМА,ЧЕ В НАСЕЛЕНОТО МЯСТО КАЗВАТ,ЧЕ АРХИВА Е ИЗГОРЯЛ И НЕ МОГАТ ДА МИ НАПРАВЯТ УДОСТОВЕРЕНИЕ.КАК ДА СЕ СПРАВЯ СЕГА ?
- Дата и час: 28 Ное 2024, 18:56 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
НЕЗНАМ КАК ДА ПОЛУЧА УДОСТОВЕРЕНИЕ ЗА НАСЛЕДНИЦИ.
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Re: НЕЗНАМ КАК ДА ПОЛУЧА УДОСТОВЕРЕНИЕ ЗА НАСЛЕДНИЦИ.
а смъртен акт на бащи си притежавате ли
- boiko_62
- Потребител
Re: НЕЗНАМ КАК ДА ПОЛУЧА УДОСТОВЕРЕНИЕ ЗА НАСЛЕДНИЦИ.
boiko_62 написа:а смъртен акт на бащи си притежавате ли
ДА ПРИТЕЖАВАМ СМЪРТЕН АКТ НА БАЩА СИ,НО ЗЕМЯТА СЕ ВОДИ НА НЕГОВИЯТ ДЯДО ЗА КОЙТО НЯМАМ СМЪРТЕН АКТ,НИТО ПЪК СМЪРТЕН АКТ НА БАЩАТА НА МОЯТ БАЩА
- mimi196409
- Нов потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|