начало

Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС

САМОТНА МАЙКА

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

САМОТНА МАЙКА

Мнениеот galinagalia » 17 Авг 2011, 14:35

здр,искам да попитам нещо-имам дете на 1.5 м и не е припознато от баща си,имам ли право на някакви помощи или не,в момента работя и ако имам право то колко трябва да ми е дохода на месец,като самотна майка,живея на квартира ,в софия но по постоянен адрес се водя на др. място ...нямам брак.нямам собствено жилище или други имоти на мое име,единственото нещо на мое име е детето..благодаря предварително за отделеното време
galinagalia
Нов потребител

Re: САМОТНА МАЙКА

Мнениеот ivanpetrov1987 » 31 Авг 2011, 11:06

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=51869.0
Прочети тук. Майките доста са се вихрили.
ivanpetrov1987
Нов потребител

Мнениеот glubomirov » 01 Сеп 2011, 11:58

galinagalia написа:здр,искам да попитам нещо-имам дете на 1.5 м и не е припознато от баща си,имам ли право на някакви помощи или не,в момента работя и ако имам право то колко трябва да ми е дохода на месец,като самотна майка,живея на квартира ,в софия но по постоянен адрес се водя на др. място ...нямам брак.нямам собствено жилище или други имоти на мое име,единственото нещо на мое име е детето..благодаря предварително за отделеното време

Ако сте сигурна кой е бащата, има начин това да се докаже. Евентуалната издръжка би била по-голяма като сума от каквито и да са помощи. А и ще я получавате по-дълго време, има-няма поне 18 години. :)
Бащата категорично ли отказва ?
glubomirov
Потребител

Мнениеот nk7702n » 01 Сеп 2011, 12:55

glubomirov написа:
galinagalia написа:здр,искам да попитам нещо-имам дете на 1.5 м и не е припознато от баща си,имам ли право на някакви помощи или не,в момента работя и ако имам право то колко трябва да ми е дохода на месец,като самотна майка,живея на квартира ,в софия но по постоянен адрес се водя на др. място ...нямам брак.нямам собствено жилище или други имоти на мое име,единственото нещо на мое име е детето..благодаря предварително за отделеното време

Ако сте сигурна кой е бащата, има начин това да се докаже. Евентуалната издръжка би била по-голяма като сума от каквито и да са помощи. А и ще я получавате по-дълго време, има-няма поне 18 години. :)
Бащата категорично ли отказва ?[/quote
Действително установяването на произход и определяне на размер на месечна издръжка, който да плаща бащата, е най - добрият вариант за Вас, имате и възможност в един по - късен момент да искате от съда увеличаване на размера и. Побързайте със завеждането на дело за установяване на произход, за да не изпуснете преклузивния срок.
nk7702n
Старши потребител

Назад към Семейни казуси