начало

Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС

Инцидент на пътя

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Инцидент на пътя

Мнениеот totidesi » 23 Юни 2011, 10:32

Здравейте,
Трудно ми е да пиша за това, което се случи с нашето семейство, но бих искала да знам дали е допусната грешка. И ако има такава какви са нашите права. Баща ми почина по време на пътуване с кола по пътя Варна- София. Бе ни съобщено, че е намерен до колата си. Кой го е намерил и какво точно се е случило и досега не е ясно. Обясненията на полицаите бяха доста объркващи. Още по странното е, че агенцията, която се ангажира да прибере починалият, както и Съдебна медицина-гр. Велико Търново, в която бе откаран, не ни позволиха да го индентифицираме. Ужасът продължи. На погребението, категорично ни бе отказана индентификация. Кажете кой с какво право може да забрани на близките да се простят с любимия човек!? В каква държава живеем и какви са законовите процедури в този случай? Ще ви бъда благодарна за отговора.
totidesi
Нов потребител

Re: Инцидент на пътя

Мнениеот bzlatkov » 02 Юли 2011, 10:01

Вие спешно се нуждаете от адвокат за да предяви и защити всички права , които имате.За повече информация моля включете си лични съобщения.
bzlatkov
Младши потребител

Назад към Семейни казуси