начало

Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС

Декларация за пускане на дете в чужбина

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Декларация за пускане на дете в чужбина

Мнениеот stelli_777 » 20 Май 2011, 16:05

Може ли някой да ми даде информация откъде в интернет мога да видя образец на Декларацията за пускане на дете в чужбина?Моля ви ,спешно е .
stelli_777
Младши потребител

Re: Декларация за пускане на дете в чужбина

Мнениеот doxa » 20 Май 2011, 17:41

ДЕКЛАРАЦИЯ

Долуподписаните:
1.....................................................................................................
ЕГН:.......................................
ЛК№......................................издадена на..................................
От МВР гр...............................
Адрес:..........................................................................................
2. .....................................................................................................
ЕГН:.......................................
ЛК№......................................издадена на..................................
От МВР гр...............................
Адрес:..........................................................................................
Давам/е съгласието си детето ни /децата ни/:
......................................................................................................
ЕГН:..........................................
Адрес:............................................................................................

Да пътува/т зад граница /до....................................../ само/сами или с придружител:............................................................................................

Дата:............................... декларатори: 1/....................................

2/...................................
Аватар
doxa
Потребител

Мнениеот pitasht » 23 Юни 2011, 12:35

аз лично смятам че образец няма защото Вие като родител решавате какво да пише Може да споменете че разрешавате само еднократно , да поставите времеви период в който да действа разрешението, да посочите с кого сте съгласен детето да пътува и т.н. всичко което намирате за удачно и полезно за Вас и детето.
Така че съвет не ползвайте бланки понякога те не отговарят на това което вие искате.
pitasht
Активен потребител

Мнениеот stelli_777 » 23 Юни 2011, 16:51

Благодаря за отговорите,такава декларация ще ми е нужна на мен,но още чакам бащата да се съгласи.Четох че и да водя дело може да продължи 1-2 год., може би ако влезем в шенген няма да я изискват ,паспорт на детето имам.Всичко е толкова сложно,да си затворник в собствената си държава,остава ми да чакам. :(
stelli_777
Младши потребител

Мнениеот doxa » 29 Юни 2011, 09:46

Здравейте,
След като съпругът се съгласи, Ви е нужна и заверка от нотариус.
Успех! :)
Аватар
doxa
Потребител

Назад към Семейни казуси