начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

Прехвърляне на майчинство (по-особен казус)

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Прехвърляне на майчинство (по-особен казус)

Мнениеот lexy_82 » 02 Яну 2011, 19:52

Здравейте, моля да бъда извинена, ако въпросът ми не е за този раздел, нека при необходимост, администраторите на сайта да го преместят там, където трябва :)
Всъщност, въпросите ми доста и ще съм благодарна, ако някой успее да ми даде изчерпателна информация... Моля да се разгледа въпроса в два случая : при наличен граждански брак и без такъв....
След навършване на 6 м. на детето , би могло майчинството да се прехвърли на бащата....Въпросът ми е, възможно ли е след това майката да излезе в неплатен отпуск за отглеждане на дете (въпреки, че майчинството е взето от бащата..... Да, съгласна съм, че казуса е леко смешен , но бащата много държи да е с бебето, а от работата не му дават неплатен отпуск....Изобщо какви са вариантите и давамата да сме си вкъщи за отглеждане на бебето (поне до 1-2 г. възраст на детето)....
lexy_82
Младши потребител

Re: Прехвърляне на майчинство (по-особен казус)

Мнениеот sunshine_75 » 03 Яну 2011, 18:10

:roll: Ако намерите и кой да храни и Вас, и детето, всички проблеми ще са Ви решени... После, като порасне детето Ви, пратете чичко Паричко и при мен... Наличието на брак или липсата му според мен не са свързани с отпуска по майчинство/бащинство, без да съм тесен специалист в материята...
sunshine_75
Потребител

Мнениеот lexy_82 » 03 Яну 2011, 22:59

Мисля, че ако някой се включи с отговор на въпроса, ще е добре...тези отклонения относно кой ще ни храни са неуместни.... ;) След като го обмисляме като вариант, значи сме помислили и за това..... ;)
lexy_82
Младши потребител

Мнениеот rosi78 » 04 Яну 2011, 16:26

А какъв е проблемът майката просто да излезе в неплатен отпуск? Това е най-чистият вариант.
rosi78
Нов потребител

Назад към Семейни казуси