начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

Vapros????

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Vapros????

Мнениеот petence88 » 05 Дек 2010, 22:08

Zdraveite,ve4e 6 meseca 4akam za izdrujka.imah delo,mina,objalvah i drugata strana objalva i sega ve4e e nasro4ena datata za sledva6toto delo,koeto predstoi na 8-mi tozi mesec.Deteto mi e na 6 godinki,s ba6tata nqmame brak.Toi zamina za Germaniq sled kato se razdelihme predi godina i polovina.Tam sa6to ima dete ot bulgarka,no da ne se unasqm i 6te mina kam sa6testvenata 4ast.Na sada advokatkata mu koqto go predstavlqva6e kaza 4e toi nqma dohodi i taka natatuk,i stava6e vapros za 50lv.izdrujka,no az objalvah za 80 i sega ve4e 4akam tova delo za da razbera kakvo 6te stane.Toi v momenta se e vurnal v Bg. s jenata i vtoroto si dete ot edin mesec ve4e e tuk,ne se interesuva po princip ot na6eto dete i ne go tursi,a otnosno dohodite mu neznam kakvi sa bili tam i kak moje da jivee6 v 4ujbina bez nikakvi dohodi,no v momenta pravi osnoven remont na jili6te.Imam li 6ans da si polu4a izdrujkite za edna godina nazad,i da mi plati raznoskite po deloto.Polu4avah ot roditelite mu po6tenski zapisi 2 meseca,no me posavetvaha da gi vru6tam i gi vurnah v po6tata.Nadqvam se da go potarsqt i uvedomqt ot po6tata,za dane izleze 4e sam si gi pribrala.A otnosno deteto,sada 6te proizneseli nqkakvi dni prez koito 6te moje da vzima deteto,za6toto tuk ve4e 6te ima golqm problem deteto ne iska i da 4uva za nego.Kakvo da pravq? :?:
Последна промяна consultant на 05 Дек 2010, 22:17, променена общо 1 път
Причина: Писането на кирилица е задължително!
petence88
Нов потребител

Назад към Семейни казуси