- Дата и час: 01 Дек 2024, 07:58 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
брат ми живее в апартамента на майка ми ...
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
10 мнения
• Страница 1 от 1
брат ми живее в апартамента на майка ми ...
брат ми живее в апартамента на майка ми ...тя в момента закупи още едно жилище за него за да се махне но той не желае на 36 години е и аз как да и помогна със полиция ли как по закон да го изгониме от апартамента на майка ми
- vladtina
- Младши потребител
Re: Здравейте...моля за съвет
Ами от питането ви разбирам ,че има договор за послужване върху НИ.И смятам че по съдебен ред може да се пристъпи по бързото производство на ГПК Чл.310 т2.За което е добре да ангажирате адвокат.Иначе, имам една каракачанка с много добри работни качества ,отговаря на името Бистра (за хумор ).
-
Pause - Активен потребител
Pause написа:Ами от питането ви разбирам ,че има договор за послужване върху НИ.
Има ли?
- vassilev
- Активен потребител
Ами, представете фактическата обстановка на кратко в изложение на брат ви в имота на майка ви.Въпросът е дискусионен.
-
имота е на майка ми,,и само за да се изнесе брат ми от там тя му закупи ново жилище,но няма ефект.
та да разбирам че може с адвокат там някаква заповед да го изкарат полицята че много проблемен брат ми благодаря за отговорите
та да разбирам че може с адвокат там някаква заповед да го изкарат полицята че много проблемен брат ми благодаря за отговорите
- vladtina
- Младши потребител
Re: брат ми живее в апартамента на майка ми ...
Защо тя не отиде в новия апартамент,щом тя го е купила е на нейно име и ще са нейни бравите,за да не го поканва и пуска дори и на гости.Много често се задават въпроси,а вие защо сте го пуснали,поканили,пък са олеле..
-
namakak - Потребител
Здравей по принцип полицията доколкото знам,може да окаже съдействие но отбягва да се меси в гражданските правоотношения.Добре е да се обърнете към адвокат преди да предприемете действия по отстраняване на брат ви от имота.Понеже майка ви е титуляр на правото на собственост тя е легитимна да предяви иск за опразване на имота от брат ви.Също така адвокат ще ви обясни какви мерки могат да се предприемат по закона за защита от домашно насилие.Претенциите на брат ви ,са изцяло неоснователни добрите семейни отношения не винаги присъстват.
-
благодаря много
- vladtina
- Младши потребител
Доколкото разбирам,целите между майка ви и вас да има покупко продажба за жилището в София,за да я спасите от мързеливия изнудвач..
Само дело за въвод със съдия изпълнител и предварителните му призовки подписани от живущите и оведомлевието им ,които майка ви ще подпише и ще съобще че ще оведоми.Нещо като редовно призован и му е съобщено.В деня на въвода,може да присъства само адвоката ви,съдията и ключаря,както сте упълномощили или друго лице.Сменяте бравите и кой от къде е.
С полиция не е желателно,защото брата може да покаже адресната си регистрация и става сложно с дела.
Искренно ви желая успех.Само сделка ви оправя тормоза.
Само дело за въвод със съдия изпълнител и предварителните му призовки подписани от живущите и оведомлевието им ,които майка ви ще подпише и ще съобще че ще оведоми.Нещо като редовно призован и му е съобщено.В деня на въвода,може да присъства само адвоката ви,съдията и ключаря,както сте упълномощили или друго лице.Сменяте бравите и кой от къде е.
С полиция не е желателно,защото брата може да покаже адресната си регистрация и става сложно с дела.
Искренно ви желая успех.Само сделка ви оправя тормоза.
-
namakak - Потребител
Мерси много за съветите
и резултата е в полза на майка ми,изгонен е натрапника..
лек ден на всички
и резултата е в полза на майка ми,изгонен е натрапника..
лек ден на всички
- vladtina
- Младши потребител
10 мнения
• Страница 1 от 1
|
|