Здравейте....Завела съм дело за увеличение на издръжката,но той отказва да декларира дохода си.Адвокатката,която пое делото ми издаде чрез съда удостоверение,с което да взема бележка за дохода,но той си е работодател.
Той регистрира фирма на майка си,защото неговата беше много задлъжняла,а тя е пенсионерка,дори продължава да си работи.Та тя му е разписала пълномощно и така той си работи,но за пред ....... е нает на работа за минимална сума и се осигурява на 4 часа.
Обясних това на адвокатката,но тя иска да остави съда да прецени,каквото и да значи това.
Моля да ми кажете принципно може ли нещо да се направи,как се доказва при такова дело доход на ЕООД.
Благодаря предварително!
- Дата и час: 01 Дек 2024, 14:55 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Доказване на доход при дело за издръжка
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Доказване на доход при дело за издръжка
Отговарям от позицията на отбора на кучетата, защото съм мъжки адвокат.
Работата е в неприсъствено решение. Не е изключено той да не се яви на делото и оттам можете да го осъдите. Има и пенитенциарни мерки - например прокурорска заповед за въвеждане на него в затвор - общежитие от полуоткрит тип.
Работата е в неприсъствено решение. Не е изключено той да не се яви на делото и оттам можете да го осъдите. Има и пенитенциарни мерки - например прокурорска заповед за въвеждане на него в затвор - общежитие от полуоткрит тип.
- ivan_lawyer
- Старши потребител
ivan_lawyer написа:Има и пенитенциарни мерки - например прокурорска заповед за въвеждане на него в затвор - общежитие от полуоткрит тип.
е, не........
- Гост.
- Старши потребител
ivan_lawyer написа:Отговарям от позицията на отбора на кучетата, защото съм мъжки адвокат.
И всичкото това заради някаква издръжка. Тоя мъж не обича ли децата си, че те трябва да го намразят заради поведението му.
- aneliarankova
- Нов потребител
Благодаря много за отговорите на всички!
Зная защо на някои мъже им е толкова трудно да си представят,че има затруднени жени особено,когато се грижат за деца или може би,че има мъже,които могат да постъпват некоректно към децата си.Това обаче е друга тема!
Хубав ден на всички!
Зная защо на някои мъже им е толкова трудно да си представят,че има затруднени жени особено,когато се грижат за деца или може би,че има мъже,които могат да постъпват некоректно към децата си.Това обаче е друга тема!
Хубав ден на всички!
- danielina
- Нов потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|