- Дата и час: 01 Дек 2024, 14:47 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Припознаване на дете преди раждането му
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
18 мнения
• Страница 1 от 1
Припознаване на дете преди раждането му
Здравейте,
Бихте ли ми казали как става припознаването на дете преди раждането му на практика. Това го има като възможност в СК. В съответната служба в общината по адреса на майката или на бащата се подава декларацията от бащата и какво се пише в тази декларация? Там искат име на детето и дата на раждане, а то още не се е родило и няма име. Става въпрос за случей, в който няма брак и майката не желае да даде никакви права на биологичния баща на детето и му заявява, че той никога няма да си види детето нито ще разбере кога и къде ще роди и какво ще стане с детето в бъдеще. Тоест имаме форма на изнудване и издевателство от страна на майката над бащата. Бащата иска да си признае детето и да има всичките задължения и права по отношение на детето. Естествено ако не е той биологичния баща - майката да си го успори.
Бихте ли ми казали как става припознаването на дете преди раждането му на практика. Това го има като възможност в СК. В съответната служба в общината по адреса на майката или на бащата се подава декларацията от бащата и какво се пише в тази декларация? Там искат име на детето и дата на раждане, а то още не се е родило и няма име. Става въпрос за случей, в който няма брак и майката не желае да даде никакви права на биологичния баща на детето и му заявява, че той никога няма да си види детето нито ще разбере кога и къде ще роди и какво ще стане с детето в бъдеще. Тоест имаме форма на изнудване и издевателство от страна на майката над бащата. Бащата иска да си признае детето и да има всичките задължения и права по отношение на детето. Естествено ако не е той биологичния баща - майката да си го успори.
- lokomotiv
- Младши потребител
Re: Припознаване на дете преди раждането му
Не, няма правна възможност припознаването да стане ПРЕДИ раждането.
Изчакайте раждането, и се пригответе за дело, след като от написаното от вас става ясно, че майката най вероятно ще оспори произхода от бащата.
Изчакайте раждането, и се пригответе за дело, след като от написаното от вас става ясно, че майката най вероятно ще оспори произхода от бащата.
- dimist
- Потребител
Колега dimist,
чл. 64, ал.1 изр. второ предл. първо СК и съм убедена, че си наясно как да стане то.
чл. 64, ал.1 изр. второ предл. първо СК и съм убедена, че си наясно как да стане то.
Последна промяна poli_g на 21 Ное 2010, 20:35, променена общо 1 път
- Гост.
- Старши потребител
poli_g моля малко по ясно да напишеш твоето мнение и има ли такава практика за признаване преди раждането? Знаем какво пише в СК, но на практика правил ли го е някой и как?
- lokomotiv
- Младши потребител
В СК всичко е написано съвсем ясно.
п.п. Корекцията моя.
п.п. Корекцията моя.
- Гост.
- Старши потребител
не съм наясно какво и как се прави, разбирам от написаното от теб , че и ти не знаеш може би как става това или не желаеш да бъдеш полезна на форума.
- lokomotiv
- Младши потребител
Че на теб не ти е ясно, какво и как се прави, на мен това е ясно.
Знам как се прави това( "... името ми да не е Поли, ако не съм права. А то е, значи съм права..."- парафраза на Мечо Пух )
Ако не възразяваш един личен въпрос: Защо не се обърнеш реално към адвокат, магистрат или просто познат юрист?
п.п. Вчера беше Ян Хус, днес - Мечо Пух( умишлено пропускам парафраза на мисъл на Кенеди).
Утре?
Знам как се прави това( "... името ми да не е Поли, ако не съм права. А то е, значи съм права..."- парафраза на Мечо Пух )
Ако не възразяваш един личен въпрос: Защо не се обърнеш реално към адвокат, магистрат или просто познат юрист?
п.п. Вчера беше Ян Хус, днес - Мечо Пух( умишлено пропускам парафраза на мисъл на Кенеди).
Утре?
- Гост.
- Старши потребител
Ясно е на всеки, че ще се обърна към адвокат. Толкова неща написа и нищо съществено в тях. Нали това е целта на форума - да се изяснят нещата.
Ако знаеш нещо как става просто го кажи. Иначе е ясно , че просто не знаеш и само си чешеш езика. Моля някой друг по благосклонен да ни информира.
Ако знаеш нещо как става просто го кажи. Иначе е ясно , че просто не знаеш и само си чешеш езика. Моля някой друг по благосклонен да ни информира.
- lokomotiv
- Младши потребител
разбира се, че има.......миналата година го направих.............нищо че нотариуса в началото беше изумен и отказа да разпише документите, защото до сега не е имал такава практика....а после едва ли не, не поиска да се направи и преглед пред него на родилката, за да му се докаже че е бременна........просто явно припознаването на неродено дете не е често срещано...
- simba
- Младши потребител
simba написа:разбира се, че има.......миналата година го направих.............нищо че нотариуса в началото беше изумен и отказа да разпише документите, защото до сега не е имал такава практика....а после едва ли не, не поиска да се направи и преглед пред него на родилката, за да му се докаже че е бременна........просто явно припознаването на неродено дете не е често срещано...
Отдъхнах с облекчение...
Подчертаното- не е нужно( единствената възможнаст е тази), нотариусът удостоверява подпис и дата... ( съдържанието е частен...).
- Гост.
- Старши потребител
simba моля за малко повече информация, какво се пише в тази декларация, детето още няма име и тогава какво декларираш по точно и как това дето декларираш го свързваш с майката на детето и името и? нотариусите искат готова декларация и е ясно за целия свят poli_g , че заверяват само подписа, затова е по важно за мен какво се пише в тази декларация
благодаря ти предварително
благодаря ти предварително
- lokomotiv
- Младши потребител
Ето заради това напоследък съвсем не отговарям на лаици- изобщо не говорим на един език. И не за 40, а за 400тен път да питаш- пак няма да ти е ясно, какво написах.
Симба е свеж повей в твоята скучна тема. Включих се заради нея.
Симба е свеж повей в твоята скучна тема. Включих се заради нея.
- Гост.
- Старши потребител
Така е и затова не си губи повече времето да пишеш тук. Явно никой не разбира
адвокатското ти красноречие. Тук се обясняват нещата така , че да те разберат обикновените хора, които задават най-обикновени въпроси.Все пак не забравяй, че точно тези хора хранят цялото племе от алчни адвокати. Не те познавам , но мисля , че и ти си от тях по начина ти на отговаряне и красоречието ти. Има секция във форума за юристи, не може ли там да градиш самочуствието си, разбирам те , че тук ти е по лесно, но все пак не прекалявай. Прегледах доста от постовете ти по различни теми и не видях нищо конкретно освен празни приказки и надменно отношение към хората. Слез на земята.
адвокатското ти красноречие. Тук се обясняват нещата така , че да те разберат обикновените хора, които задават най-обикновени въпроси.Все пак не забравяй, че точно тези хора хранят цялото племе от алчни адвокати. Не те познавам , но мисля , че и ти си от тях по начина ти на отговаряне и красоречието ти. Има секция във форума за юристи, не може ли там да градиш самочуствието си, разбирам те , че тук ти е по лесно, но все пак не прекалявай. Прегледах доста от постовете ти по различни теми и не видях нищо конкретно освен празни приказки и надменно отношение към хората. Слез на земята.
- lokomotiv
- Младши потребител
lokomotiv написа:Така е и затова не си губи повече времето да пишеш тук. Явно никой не разбира
Тц, не може! В този живот не можах да свикна с няколко неща, а ти притежаваш поне две, което те изключи от кръга на лицата, за които ще обяснявам по начин, че да съм разбрана. И в този ред на мисли ( в тон с твоя пост)- не можа ли да си платиш на нотариус( онази посредствена лъжа за нотариуса- на друг) или на колега, да ти изготви декларацията?
Първо се поинтересува от това, какво печелиш ако го припознаеш.
После, не ти стигна, реши да чоплиш, какво ще загубиш ако (не)Го припознаеш, и когато претегли "за" и "против", воден не от алтруистичния повик на кръвта, реши да питаш и как да узакониш статута си по отношение нероденото.
Чичо Скруч, като отделя откровената ти лъжа( не вярвам на измишльотините, дори не са забавни за четене), отчитам завидната меркантилност. И някак естествено разбирам майката на, евентуално, твоето дете... Права е жената ( и с право се е обърнала и към органите на реда).
Позволявам си подобни отговори когато наглостта наистина дразни.
А ако има желаещ от
пишещи тук - нека напише съдържанието за чичо Скруч. Нужна му е спешно, така щото майката трябва да е в 7 лунарен месец, а времето и обстоятелствата сериозно го притискат.lokomotiv написа:цялото племе от алчни адвокати
- Гост.
- Старши потребител
Мила Поли, и аз те обичам. Очевидно въпросът ми е към хората от форума, които за разлика от теб не деля на колеги / тоест алчни и надмении празноглавци , които са наизустили част от учебниците си и с декламирането им живеят като скотове - заради алчността си, но пази боже да настъпиш безбройните им коплекси или да ги попиташ за цитат , който са забравили или никога не са знаели като теб например/ и други между които също има юристи. Има ли начин да разбереш най-накрая, че да си адвокат не е нещо с което да се гордееш и не е нещо което обществото харесва. Да не забравяме все пак , че юристи ставаха само онези, които никъде другаде не можеха да се класират в университетите. Имам доста такива познати. Това което си ти очевидно доказва, че са прави хората с отношението и мнението за такива като теб.
Ето затова именно няма да се обърна към твой "колега" ,камо ли пък да дам и една стотинка на някой "рецитатор" - за това да ми каже как се попълва една декларация. Нямаш ли по-сериозни казуси? Толкова ниско ли си паднала?
За твоя информация вече имам няколко отговора на "лични" от хора, които за разлика от теб не си градат самoчуствието тук във форума, имат истински ангажименти и практики и нямат време като теб, да разводняват и обезмислят всяка една тема във форума.
Слез на земята. Още веднъж - обичам те. Имаш моето съчуствие и разбиране, но ако не се промениш - дългите ти самотни нощи ще са безкрайни. Няма как да ти помогна. Някой от хората от форума дано ти помогнат.
Ето затова именно няма да се обърна към твой "колега" ,камо ли пък да дам и една стотинка на някой "рецитатор" - за това да ми каже как се попълва една декларация. Нямаш ли по-сериозни казуси? Толкова ниско ли си паднала?
За твоя информация вече имам няколко отговора на "лични" от хора, които за разлика от теб не си градат самoчуствието тук във форума, имат истински ангажименти и практики и нямат време като теб, да разводняват и обезмислят всяка една тема във форума.
Слез на земята. Още веднъж - обичам те. Имаш моето съчуствие и разбиране, но ако не се промениш - дългите ти самотни нощи ще са безкрайни. Няма как да ти помогна. Някой от хората от форума дано ти помогнат.
Последна промяна lokomotiv на 24 Ное 2010, 16:53, променена общо 1 път
- lokomotiv
- Младши потребител
"Първо се поинтересува от това, какво печелиш ако го припознаеш.
После, не ти стигна, реши да чоплиш, какво ще загубиш ако (не)Го припознаеш, и когато претегли "за" и "против", воден не от алтруистичния повик на кръвта, реши да питаш и как да узакониш статута си по отношение нероденото.
Чичо Скруч, като отделя откровената ти лъжа( не вярвам на измишльотините, дори не са забавни за четене), отчитам завидната меркантилност. И някак естествено разбирам майката на, евентуално, твоето дете..."
Хахахаха как позна? Вече на боб ли гледаш? Искренно ме забавляваш.Давай още можеш. Хубаво е и да напишеш истинското си име и къде ти е кантората, та хората да те разпознават по-лесно. Ако искаш може и аз да ги напиша. Стига с тази анонимност, гадателките като теб намаляха напоследък и ще имаш доста работа.
- lokomotiv
- Младши потребител
lokomotiv написа:...За твоя информация вече имам няколко отговора на "лични" от хора, които за разлика от теб не си градат самoчуствието тук във форума, имат истински ангажименти и практики и нямат време като теб, да разводняват и обезмислят всяка една тема във форума.....
Поредното НЕвярно твърдение , но не и за теб, нъл тъй
Ти, до този ми пост, дори нямаш активирана опция за получаване на лични съобщения.
Но, щом са ти помогнали ... оооооооок.!
Бон шанс, чичо Скруч.
- Гост.
- Старши потребител
Хората са казали " накажи глупака с мълчание". Моля, те от името на всички членове на форума да се разкараш от тук. Защо не си пишеш в раздела за адвокати? Да не би да не те искат и там? Не крий зад чужда самоличност и чужди снимки, покажи се да те видим.
Обичам те .
Обичам те .
- lokomotiv
- Младши потребител
18 мнения
• Страница 1 от 1
|
|