Здравейте,
пиша ви във връзка с казус относно моя брат.
От година и половина е женен има дете на 10м. С жена си живееха в апартамент на родителите ни ,брат ми задоволяваше абсолютно всеки каприз на жена си,не е лишавал детето от абсолютно нищо,но непрекуснатата намеса на родителите на жена му в личничия им живот,го накара да и направи забележка,че тя е женана за него,а не за майка си..която почти денонощно стоеше при тях..на гости...Казвам "забележка",защото не е имало скандали,никога не и е посягал,а просто я помоли да се вижда с майка си,но това да не става в апартамента им.
На следващия ден брат ми отива на работа...прибира се и заварва домът празен-няма ги жена му,детето им,както и част от уредите и мебелите им.Жена му решила да се изнесе при родителите си,при които меко казано няма добри условия за отглеждане на дете(парното не се включва,няма топла вода... самото семейство е държано от бащата под много строг контрол).Брат ми отива веднага до апартамента,където е жена му с детето с настояване да види СОБСТВЕНИЯ СИ СИН!,но не му отваряли вратата и му казали ,че няма да го вижда,когато той иска,а когато те преценят...и така снаха ми и майка и продължават да не дават на брат ми да види сина си!
Какво може да направи той в този случай,за да вижда детето си?
- Дата и час: 01 Дек 2024, 14:27 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
брат ми не може да вижда сина си!
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Re: брат ми не може да вижда сина си!
Хубаво е да ,се анализира състоянието на брака при адвокат.Понеже СК дава възможност както е в случая да се постигне споразумение за брачната връзка Чл127 СК .Но това е като възможност и за вещите които е взела съпругата му смятам, че е неправомерно понеже принципно се осъществява от двамата съпрузи съвместно Чл24ал2 СК ден.
-
Pause - Активен потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|