начало

Административен съд-Варна е домакин на благотворителен коледен базар Административен съд-Варна е домакин на благотворителен коледен базар

Брат ми не може да вижда дъщеря си която е на 3 м !!!

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Брат ми не може да вижда дъщеря си която е на 3 м !!!

Мнениеот rossi_22 » 12 Ное 2010, 01:32

Здравейте на всички...искам да ви споделя за проблемите на брат ми понеже тои в момента не е в състояние да иска съвет нито пък да си позволи адвокат.
Преди около месец и половина се разделиха с приятелката си с която имат дъщеря на 3 месеца.Нямат брак или нещо подобно,единствено е припознал детенцето с декларация в родилния дом.Тя отиде да живее при родителите си,на които е главната заслуга те да не са заедно,с постоянния им тормоз за това кое как трябва да бъде,и за кое колко пари трябва да се дават....брат ми едва не се побърка от притеснение как и от къде да намери толкова пари за да покрие "тяхните" изисквания и всичко да бъде нормално-Е не издържа !!!
След като живяха няколко години и маика ми му прехвърли апартамент които тои ремонтира,купи кола и т.н. само и само да се чустват като истинско семеиство,тегли и заем от около 15000 лв с които оправи всичко на принцесата да и е уютно,в момента е меко казано на дъното-не може да вижда дъщеря си(манипулират го)+това го съкратиха и от работа.
Въпросът мие следният,може ли тои самият да възбуди някакво дело или процедура която да утвърди кога точно,може да вижда детето си и каква издръжка дължи въпреки че в момента е безработен.Много ви моля да ми помонете със съвет които да му предоставя понеже тои е изключително съвестен и се притеснявам тя да не му погоди някои номер,а именно да го разиграва непрекъснато,както последният път му беше казала-Пари дал ли си за да я виждаш?!.а тои да взима пари назаем да купува разни неща и накрая да излезе все едно нищо не направил и не е загрижен за детето.Напоследък бившата му приятелка е изключително нагла и се е превърнала едва ли не в пазарен търговец на деца,които постоянно крои някакви пъклени планове също като баща си с цел да прекара някого,а аз не желая това да му се случва.
Благодаря ви предварително
rossi_22
Нов потребител

Re: Брат ми не може да вижда дъщеря си която е на 3 м !!!

Мнениеот Гост. » 12 Ное 2010, 09:31

Седмо от още 1300 :) - ще си дам лептата, ама оборите ви все непочистени остават.
Последна промяна poli_g на 12 Ное 2010, 14:58, променена общо 1 път
Гост.
Старши потребител

Мнениеот boiko_62 » 12 Ное 2010, 09:45

и аз съм на мнение, че ще ви трябва адвокат за завеждане на дело за режима на лични отношения с детето си
boiko_62
Потребител

Мнениеот rossi_22 » 12 Ное 2010, 11:39

Разбирам ви....а относно издръжката при положение че тои беше осигуряван на 300 лв. а сега е безработен може ли да се определи какъв ще бъде размерът и?
Другият ми въпрос е ако нещата се проточат така....кои е в по неблагоприятна позиция?Може ли тои да бъде лишен от правото въобще да я вижда или с едно изречение трябва да деиства бързо и така да се каже първи.
Благодаря ви много !
rossi_22
Нов потребител

Назад към Семейни казуси