- Дата и час: 01 Дек 2024, 14:38 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Нежелано бебе без начин с аборт
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
Нежелано бебе без начин с аборт
Здравейте на всички значи на 22 год. и ми се появи голям проблем а именно: момиче с което бях преди година с нея сериозно и края на май началото на юни прекратих взаймоотношения с нея сериозно,си останахме приятели за секс, от време на време ,веднаж месечно, не повече и преди месец ми идва въпросно то момиче и ми казва "бременна съм в 4 ти месец и няма как да стане с аборт" и трябвало да се ражда,обаче проблемът е че съм на 99 процента,че не е от мен и иго казвам,но тя продължава да държи на нейното докато оня ден дойде пак при мен,да ме кара да го признавам ама като не е мое как да го призная,апък и сам сигорен,че няма как да е от мен защото винаги го правя с презерватив и не съм свършвал в нея ,та тя ме заплаши със полиция и незнам си що .Тако има някой които може да ми разясни какво може да направи тя и какви може да са последиците за мен моля помогнете защото неискам бебе апак още по малко чуждо.Само за сведение тя дойде в 4ти месец и ми каза че е бременна и чак след месец пак се свърза с мен апък 1 месец ни вес ни кос .
- titancho
- Нов потребител
Re: Нежелано бебе без начин с аборт
Титане, титане... к`ва я мисли, а к`ва стана. Тези договорни отношения може да се окажат доста скъпи.
Ай, за да спинкаш спокойно поне още няколко месеца- момата може да те плаши и с арменския поп, но докато не влезете в съдебна зала и не се установи по съответния начин, че ти си баща на детето - никой нищо не може да ти стори ( принуди да сториш против волята си).
Тогава, ако се окаже със степен на вероятност до 99.9.... че ти си биологичен на това дете, то- честито! имаш си наследник, който ще ти казва "тате" и за това ще плащаш ежемесечно издръжка.
п.п. Ама как си го обяснил - не е истина. Съвсем добронамерен съвет- за 22 годишен можеш да сториш нещо повече по отношение вербалния си изказ.
Ай, за да спинкаш спокойно поне още няколко месеца- момата може да те плаши и с арменския поп, но докато не влезете в съдебна зала и не се установи по съответния начин, че ти си баща на детето - никой нищо не може да ти стори ( принуди да сториш против волята си).
Тогава, ако се окаже със степен на вероятност до 99.9.... че ти си биологичен на това дете, то- честито! имаш си наследник, който ще ти казва "тате" и за това ще плащаш ежемесечно издръжка.
п.п. Ама как си го обяснил - не е истина. Съвсем добронамерен съвет- за 22 годишен можеш да сториш нещо повече по отношение вербалния си изказ.
Последна промяна poli_g на 07 Ное 2010, 23:31, променена общо 1 път
- Гост.
- Старши потребител
Само да не вземе наистина мадамата да се оплаче в полицията, че тогава - жална ти майка. Ще вземе да ви ожени началникът на РПУ-то, млад и зелен ще си отидеш
- balance
- Потребител
balance написа:Само да не вземе наистина мадамата да се оплаче в полицията, че тогава - жална ти майка. Ще вземе да ви ожени началникът на РПУ-то, млад и зелен ще си отидеш
Не вярвам, така щото ако детето е плод на изнасилване, майката има право( налице са критериите) за прекратяване на тази бременност, дори и след 3-ти месец на бременността. По желание, де... зависи. Но тук, според мен, не се преследва такава цел.
- Гост.
- Старши потребител
Не плашете момчето, просто най вероятно му предстои процес за установяване произход от бащата, пък ако е негово, да почерпи и така на нататък..
- dimist
- Потребител
titancho написа:...си останахме приятели за секс, от време на време ...
нищо де, сега или ще си останете приятели и за дундуркане на дете, или ще си развалите хубавото приятелство.
брях! някой анонимен м(ар)одератор не понася Капитан Очевидност. интересно защо след като той не нарушава Общите условия на Lex.bg.
- goldie
- Потребител
6 мнения
• Страница 1 от 1
|
|