начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

Нежелано бебе без начин с аборт

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Нежелано бебе без начин с аборт

Мнениеот titancho » 07 Ное 2010, 23:03

Здравейте на всички значи на 22 год. и ми се появи голям проблем а именно: момиче с което бях преди година с нея сериозно и края на май началото на юни прекратих взаймоотношения с нея сериозно,си останахме приятели за секс, от време на време ,веднаж месечно, не повече и преди месец ми идва въпросно то момиче и ми казва "бременна съм в 4 ти месец и няма как да стане с аборт" и трябвало да се ражда,обаче проблемът е че съм на 99 процента,че не е от мен и иго казвам,но тя продължава да държи на нейното докато оня ден дойде пак при мен,да ме кара да го признавам ама като не е мое как да го призная,апък и сам сигорен,че няма как да е от мен защото винаги го правя с презерватив и не съм свършвал в нея ,та тя ме заплаши със полиция и незнам си що .Тако има някой които може да ми разясни какво може да направи тя и какви може да са последиците за мен моля помогнете защото неискам бебе апак още по малко чуждо.Само за сведение тя дойде в 4ти месец и ми каза че е бременна и чак след месец пак се свърза с мен апък 1 месец ни вес ни кос .
titancho
Нов потребител

Re: Нежелано бебе без начин с аборт

Мнениеот Гост. » 07 Ное 2010, 23:25

Титане, титане... к`ва я мисли, а к`ва стана. Тези договорни отношения :lol: може да се окажат доста скъпи.

Ай, за да спинкаш спокойно поне още няколко месеца- момата може да те плаши и с арменския поп, но докато не влезете в съдебна зала и не се установи по съответния начин, че ти си баща на детето - никой нищо не може да ти стори ( принуди да сториш против волята си).
Тогава, ако се окаже със степен на вероятност до 99.9.... че ти си биологичен на това дете, то- честито! имаш си наследник, който ще ти казва "тате" и за това ще плащаш ежемесечно издръжка.

п.п. Ама как си го обяснил :roll: - не е истина. Съвсем добронамерен съвет- за 22 годишен можеш да сториш нещо повече по отношение вербалния си изказ.
Последна промяна poli_g на 07 Ное 2010, 23:31, променена общо 1 път
Гост.
Старши потребител

Мнениеот balance » 07 Ное 2010, 23:30

Само да не вземе наистина мадамата да се оплаче в полицията, че тогава - жална ти майка. Ще вземе да ви ожени началникът на РПУ-то, млад и зелен ще си отидеш :mrgreen:
balance
Потребител

Мнениеот Гост. » 07 Ное 2010, 23:34

balance написа:Само да не вземе наистина мадамата да се оплаче в полицията, че тогава - жална ти майка. Ще вземе да ви ожени началникът на РПУ-то, млад и зелен ще си отидеш :mrgreen:

Не вярвам, така щото ако детето е плод на изнасилване, майката има право( налице са критериите) за прекратяване на тази бременност, дори и след 3-ти месец на бременността. По желание, де... зависи. Но тук, според мен, не се преследва такава цел.
Гост.
Старши потребител

Мнениеот dimist » 08 Ное 2010, 00:51

Не плашете момчето, просто най вероятно му предстои процес за установяване произход от бащата, пък ако е негово, да почерпи и така на нататък..
dimist
Потребител

Мнениеот goldie » 08 Ное 2010, 02:45

titancho написа:...си останахме приятели за секс, от време на време ...

нищо де, сега или ще си останете приятели и за дундуркане на дете, или ще си развалите хубавото приятелство.
брях! някой анонимен м(ар)одератор не понася Капитан Очевидност. интересно защо след като той не нарушава Общите условия на Lex.bg.
goldie
Потребител

Назад към Семейни казуси