- Дата и час: 01 Дек 2024, 14:40 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
родителски права
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
родителски права
Здравеите,живея със приятелката ми на семейни начела и имаме едно общо дете.Тя има други две деца от предишно съжителство.От известно време се опитва да изгони мен и общото ни дете което е на 11 месеца.Веднъж се изнасяхме но тя след това ме заплашва6е че щте вземе детето с полиция ако не се върнем.Върнахме се и тормоза продължи.Гонени сме постоянно.След това се връщаме под заплаха с полиция.Въпросът ми е има ли някакъв извън съдебен начин да ми подпише споразумение за упражневане на родителските права? Тя твърди че при определени условия(финансови) ще се разпише кадето трябва.Благодаря предварително.
- poludeliq
- Нов потребител
Re: родителски права
Въпросът ми е има ли някакъв извън съдебен начин да ми подпише споразумение за упражневане на родителските права? Тя твърди че при определени условия(финансови) ще се разпише кадето трябва
Да. Обърнете се към адвокат, който ще изготви споразумението ви и ще го подпишете пред нотариус.
Трябва да знаете, че извънсъдебното уреждане на споре е временно решение. Относително, защото зависи от волята на двамата спогодили се. Винаги може да се сезира съдът за преразглеждане на тази ваша писмена договореност.
- Гост.
- Старши потребител
Re: родителски права
Извънсъдебното споразумение е хубаво нещо когато двамата родители се разбират. То обаче не върши работа когато единият родител е неуравновесен и е склонен да изнудва другия.
Консултирайте се с адвокат.
Консултирайте се с адвокат.
- fighter
- Потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|