Здравейте, от бащата на сина ми получих искова молба за дело за издръжка за 70 лв и право да го вижда първа и трета седмица за събота и неделя. Разбрах, че задължително трябва да върна отговор на тази молба. Конкретният ми въпрос е тъй като нямам намерение нещо да оспорвам от това как мога да си изготвя отговора на тази молба, има ли някаква стандартна бланка или ако няма може ли някой да ме посъветва как да я изготвя и съответно къде точно да я подам.
Предварително благодаря за помоща!
- Дата и час: 01 Дек 2024, 15:45 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
дело за издръжка
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
Re: дело за издръжка
От кой град сте?
- fighter
- Потребител
Отидете в Софийски районен съд - Брачна колегия. Там се пуска отговора. Ако искате съдействие пратете ми e-mail или лично съобщение.
- fighter
- Потребител
А относно отговора в какъв вид трябва да бъде изготвен - има ли някаква бланка или нещо примерно от където да погледна.
- reni_ch
- Нов потребител
Reni,
не ти е активарана опцията лично съобщение или е-майл.
не ти е активарана опцията лично съобщение или е-майл.
- fighter
- Потребител
6 мнения
• Страница 1 от 1
|
|