начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

спешна помощ при развод

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

спешна помощ при развод

Мнениеот geri4ka » 19 Юли 2010, 15:35

нуждая се от спешна помощ и разясняване на събитията след развода.със съпруга ми се омъжихме януари месец тази година.бих казала дооста голяма детска грешка..през няколкото месеца аз забременях ог друг мъж и сега според неговата религия това е много лошо и искаме да се разведем преди аз да съм родила защото той неиска да припознае детето за негово а и аз неискам такова нещо от него.в момента съм 4 месец бременна и въпроса ми е дали има възможнос
т да се разведем преди аз да родя и горе дову за колко време може да стане това..предварително благодаря за помощта.много съм отчаяна и трябва бързо да си оправя грешките
geri4ka
Младши потребител

Re: спешна помощ при развод

Мнениеот Гост. » 19 Юли 2010, 15:49

:!: Бебе не е грешка! 8)

Потърсете колега, за да ви изготви книжата по взаимно съгласие да се прекрати този брак. Ще е нужно повече от добър колега, за да стане до месец, максимум два.
После и бързо трябва да сключите нов брак, но ще ви упъти кое и как.
Гост.
Старши потребител

Мнениеот geri4ka » 19 Юли 2010, 18:45

благодаря за отговора, нямах в предвид че бебето е грешка а самия брак,но както и да е... четох по форумите че развод по взаимно съгласие има само когато брака е с продължителност 3 години а ние имаме само няколко месеца... може ли в нашия случай да се разведеме по взаимно съгласие
geri4ka
Младши потребител

Мнениеот ivan_lawyer » 19 Юли 2010, 19:14

Можете да се разведете, като можете да уговорите час в град с по-малка натовареност на дела, макар и да има отпуски на съдиите.

Но преди септември едва ли ще имате развод.
ivan_lawyer
Старши потребител

Мнениеот Гост. » 19 Юли 2010, 19:24

:roll: Е, как се "уговаря час в съда"? :)

Може и да стане за по-кратък период, зависи от уговорения час( може ли да го ползвам в бъдеще израза, Ванко?).

Жега!
Гост.
Старши потребител

Мнениеот wit » 20 Юли 2010, 13:17

В кой град живеете? Пишете ми на madlenbg@yahoo.com.
Защо сключването на брак е толкова по-лесно от развода!?!!!
wit
Младши потребител

Мнениеот DEKAH » 20 Юли 2010, 16:22

wit написа:Защо сключването на брак е толкова по-лесно от развода!?!!!

Изобщо не съм съгласен!

При мен брака си беше трудна работа. И продължителна... нужни ми бяха 10 години, за да изпитам половиката и почти още толкова, за да сключа брак.

Според този станадарт, дори и при спорен развод нещата ще се случат по-бързо и по-лесно с... около 8 години.
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
Аватар
DEKAH
Активен потребител

Назад към Семейни казуси