начало

Административен съд-Варна е домакин на благотворителен коледен базар Административен съд-Варна е домакин на благотворителен коледен базар

припознаване на дете спешноооооооооо

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

припознаване на дете спешноооооооооо

Мнениеот divaiva79 » 25 Мар 2010, 19:28

имам брак с чужденец който не е в страната даже немога да го намеря да се разведа а очаквам дете от друг мъж има ли начин с някакъв документ който е подписан от биологичният баща дете да вземе неговите имена може би нотариално заверен.
divaiva79
Нов потребител

Re: припознаване на дете спешноооооооооо

Мнениеот REVOLUTION » 25 Мар 2010, 19:36

Mоже да се разведете. :D
Иначе това което искате не може да стане.Единствената възможност е след като родите да водите дело за оспорване на бащинство.Моя съвет е да се коснултирате с адвокат.
REVOLUTION
Активен потребител

Мнениеот REVOLUTION » 25 Мар 2010, 20:13

Не сте си активирали ЛС (да получавате) и затова ще Ви отговоря в темата.За съжаление делото за развод , при обстоятелство , че не знаете къде е съпруга Ви няма да протече бързо.Не мога да прогнозирам с точност срок , но най-вероятно ще родите детето си преди да се разведете.По този начин ще трябва да водите дело за оспорване на бащинство.Но така или иначе , този брак , след като е приключил трябва да се разтрогне , а не да се отлагат проблемите.

Успех!
REVOLUTION
Активен потребител

отново съм аз

Мнениеот divaiva79 » 26 Мар 2010, 10:13

имам пак въпрос може ли мъжът за който съм омъжена да не присъства на делото като ще е по взаймно съгласие тъй като не го пускат в страната ни.и за колко време най бързо може да получа развод.
divaiva79
Нов потребител

Мнениеот damme » 26 Мар 2010, 18:23

Нямам как да е не присъства, а да е по взаимно съгласие. :wink:
damme
Младши потребител

Мнениеот divaiva79 » 26 Мар 2010, 19:36

тъй като не го пускат в страната може ли да изпрати пълномощно някой адвокат или познат да го представлява с съда
divaiva79
Нов потребител

Мнениеот damme » 27 Мар 2010, 02:34

трябва да се яви лично,ако държите да е по взаимно съгласие.
damme
Младши потребител

Назад към Семейни казуси