Защо ни поучавате от разстояние? Всеки случай си има адвокат. Като не искате да плащате на адвокат, ще плащате на противната страна. Един безпристрастен и добре мотивиран адвокат, с опит и т.н. би оправил работата.
Защо мислите, че в България няма закони. Има си много добри закони, хората живеят много по-хармонично и естествено, няма го онова пренапрежение, за което ни пропагандирате.
Но законите в България, както във всяка древна и културна страна, са далеч от представата на обикновеният американец и т.н. Законите са много по-развити като култура и много по-напредничави. А все пак говорим за закони от началото на века - на отминалият век. Законите в България са невидими, имат своите секрети, но в никакъв случай не са погрешни или объркани.
Най-важният принцип на закона е - "Доброволното изпълнение на задълженията на всеки един". Разбира се, има различни ракурси на закона, според който има и други най-важни принципи.
Аз осъждам безнравственото поведение на някого, когато това се прикрива с модата и т.н.
Да, модерно е, да платиш на някого, за да поддържа изкуственото състояние на нещата.
Но, замислете се, отново.
Ако хората живееха по естественият закон, тоест, ако нямаше тази свръх модерност, нямаше да има и такива проблеми, такива бичове на обществото. Как считате, че на 30 години започва живота. Тогава вече би трябвало да си си уредил нещата - семейство, работа и т.н.
А повторният брак е нещо доста безсмислено, освен в изключителни случаи - на порок, болест и други. То се доказва и от настоящата тема. Ако си би траял, не би се видял в чудо. Какво е това желание за репродукция, аз не знам лично. Има най-различни средства за предпазване от тази беля - децата.
Повишената раждаемост е ненужна в съвременни условия. Просто смъртността е нулева при бебетата, поне в България е така. 1-2 деца е вече максимума, тъй като съвременният свят е изключително усложнен и възпитанието на много деца е трудно, образованието е скъпо и т.н. Наследствените въпроси при много наследници, също е тежък проблем.
- Дата и час: 01 Дек 2024, 14:37 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Как да се запозная със сина ми?
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
65 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Как да се запозная със сина ми?
amused2010 написа:.......До: poli_g
Моля ви, избягвайте да пишете не само на този форум, но и на каквито и да е било форуми. Освен това ако не се размножавате човечеството един ден ще ви бъде безкрайно благодарно.....
Молбата не се приема. Имате право да се разпореждате/молите у дома / църква и прочее. Относително.
Права над мен, мислите и репродуктивните ми възможности- НИКАКВИ!
Пределно съм ясна.
http://hristopetrov.com/access_proposal.aspx
Ще завърша с решението на съда в САЩ. То е много кратко.
”Съдът уважава развода на районен съд Велико Търново, Република България”
С това решение съдът отказа да определи, дали Мила Георгиева е нарушила законите на САЩ. Съдът пренебрегна представените от мен факти , че аз не мога да упражнявам правата си на лични контакти със сина ми, така както те са определени от Българския съд, понеже ако го посетя в България аз няма да мога да се върна обратно в САЩ.
Съдът пренебрегна твърдението ми, че Мила Георгиева отказва да ми дава право да осъществявам дори телефонен контакт със Кристофър.
Съдът не определи режим на виждане и контакт със сина ми Кристофър, при условие че той и Мила Георгиева се върнат на територията на САЩ. Права, които всеки родител получава в САЩ в случай на развод.
Въпреки подадената от мен молба, съдът не издаде декларация за родителските ми права, за времето когато Мила неправомерно е задържала сина ми в България. Тази декларация се изискваше от Държавния Департамент на САЩ за подаване на молба за достъп до сина ми Кристофър според Хагската Конвенция.
НЕкой да не е разбрал?!?
Ще спестя съдбата на делото тук.
- Гост.
- Старши потребител
всичко ми звучи много объркано защо не качите някой документ да се ориентираме малко а публикуването на чужди разговори без разрешение май си беше леко наказуемо по БГ закон? не работя с наказателно право но така бях чул.
- pitasht
- Активен потребител
Ако толкова много държиш да можеш да посещаваш България, решението е много просто. Подаваш заявление че се отказваш от българското си гражданство и точка по въпроса Да не говориме че доколкот съм запознат, УСА не позволява двойното гражданство, и че ти би трябвало отдавна да си направил тази крачка....
Опс, видях че на сайта си вече си направил тази крачка
Ама защо МОЛБА?????? Молбите отдавна са премахнати от речника на бг държавният служител. вече се поддават ЗАЯВЛЕНИЕ
Опс, видях че на сайта си вече си направил тази крачка
Ама защо МОЛБА?????? Молбите отдавна са премахнати от речника на бг държавният служител. вече се поддават ЗАЯВЛЕНИЕ
- cocose
- Младши потребител
Едно коментарче, да, ти си в правото си, детето ти наистина е отвлечено, но, за твое голямо съжаление, ти вече си изгубил правата над детето си. Не по твоя вина разбира се, но в Булгаристан такава е истината.....
- cocose
- Младши потребител
65 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
|
|