начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

Как да се запозная със сина ми?

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Как да се запозная със сина ми?

Мнениеот daniela2008 » 13 Юни 2009, 15:32

poli_g написа:8) Форумът е публичен... това решава дискусията по въпроса- кой какво субективно мнение си е позволил да изрази.

Имам знание за доста неща, но в конкретната хипотеза знам, че господина има правна възможност и механизми да си защити правата :idea: . Такава е имал и по време на самите производства :idea: , но не се е възползвал :idea: .
Това е, което аз виждам да е сторил. И пак повтарям- има възможност да си реши проблемите, но ако не искате да разберете, че няма да стане с писане из форумите или да се осланяш на добрата воля на държавни институции в защита правата ви- няма как да го обясня, но няма и да напиша стъпка по стъпка разрешаване на проблемите му.

Има една максима- никой не може да те задължи да се ползваш от правата си. Според мен сме в тази хипотеза, което априори решава дебата.
Колега има мото, заложено в подписът му, подходящо за този казус - "Ако Ти не искаш да чуеш истината - никой не може да ти я покаже".

Колко адвоката трябва да смени таткото от САЩ, за да вдигне забраната например??

Не е нужно да ги сменя- необходим е един, но да я свърши тази работа.

И защо например майката на детето му да има абсолютната власт и права сама да решава така еднолично дали синът да познава баща си?

Не видях бащата да е сторил нужното и да е отишъл при майката, за да предяви претенции относно личните контакти с детето. Напротив- той си стои на хиляди километри ... и дири съчувствие. Това аз виждам.

Дали ако Христо не беше някой мафиот , та сега щеше да мисли да чака Конвенции да му дадат право да каже "здравей" на сина си?

Е, и тук е интересното- нещо в тази насока да ви смущава вас, като юрист?
Аз дори в тази насока не виждам да е сторил нужното, за да говорим по този въпрос. Донна пита доста неща, но и на нейните въпроси никой не отговори. Напротив- задоволиха ни само с копи-пейст на информация от нечии сайт.

Дали и ЧСИ щеше толко кротко да си пасува , ако имаха насреща някой по -страшен? Да ама НЕ !

Да ама не! Нещата не се свеждат до външния изглед, а до това дали ще се възползваш от правни механизми да контролираш ситуацията или ще се оставиш на течението.

Да смущава ме вече то много гледната точка - Асеновград - малее детето Павел имало права ! ЧСИ превишавали правата си и незнам си какво ...А в СаЩ- Ха ,защо просто не долетял?, защо нищо не правел ?/макар че е правил човека и какво от това? / . Асеновград - " да защитим един българин и деца българчета", смело подписки и петиции, трошене прозорците на чужди посолства...и всичко това в името на "защитата на 2 деца"....СаЩ -бащата бил " ревал" по сайта, не бил сторил нужното , прас - на него подигравки и остри упреци ...цитати от алинеи...защо не бил отишъл при майката да се разберял ,,,Ми Поли ти колко често би могла да отскочиш от СаЩ до БГ например ако беше в такова положение, просто да се разкараш , за да се бориш с БГ системата и да се "възползваш от правата си", което ми го цитираше мотото на незнам кой си?
Ма то това мислене е страшно направо ? Ми полякинята я изгризаха все парцали , а нашта кротка българка какво? Някой да се възпротиви като човек за това , което тя прави с Кристофър? Ми не . То си е в реда на нещата това, защото тука вече имаме само закона .

Да още веднъж ще го каза смущава ме всичко това,като човек обаче. И не съм пристрастна, защото не познавам тези хора отблизо, но не ми е безразлично това което се случва в главите на гражданите на БГ.
"Винаги има трети начин и той не е комбинация от другите два, а нов и съвсем различен."
Дейвид Карадайн
Аватар
daniela2008
Младши потребител

Мнениеот Гост. » 13 Юни 2009, 18:05

Останете си със здраве... и здраво отстоявайте гражданската си позиция... в нет пространството. :lol:
Гост.
Старши потребител

Мнениеот daniela2008 » 13 Юни 2009, 19:38

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Blagodarq . To samo net prostranstvoto e za vsichki . :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"Винаги има трети начин и той не е комбинация от другите два, а нов и съвсем различен."
Дейвид Карадайн
Аватар
daniela2008
Младши потребител

Мнениеот namakak » 13 Юни 2009, 19:50

Г-н Сделка,има вариант да се запознаете със сина си.Направете сделка със себе си.Сложете на кантар Америка и детето ви.До момента виждаме само наклонение към обичта на вашата собствена свобода.Какъв родител само..
А има майки,които даже от пържолата се отказват само за да са заедно с детето си.
По закон вие можете да видите детето си...и да забравите за Америка :!:
Не ми благодарете :lol:
Аватар
namakak
Потребител

От Христо Петров

Мнениеот hlpetrov » 13 Юни 2009, 20:25

Отговор до donna...

Браво "donna", за твоите мисли мога да кажа" Еврика" - умни мисли в правилна посока...

Donna, теб трябва да те изберат в законодатената комисия на Народното Събрание. Така можем да напреднем с модернизиранео на законите в България...Кажи ми ако се кандидатираш, за да гласувам за теб в Чикаго.

Приеми моите комплименти за начина ти на мислене...

http://www.hristopetrov.com
hlpetrov
Младши потребител

До nenakak...

Мнениеот hlpetrov » 13 Юни 2009, 20:44

Ot Hristo Petrov до nemakak...

nemakak,

Ти започваш да ми ставаш любимка...и като отвори приказка за пържолите какво искаш да кажеш? Че сега трябва да скючвам Сделка с майката за да си къпува пържоли? Това изисква ли се от закона за да си говоря с детето си?
А щом толкова са и се прияли пържоли, да си вземе самолета и дойде тук. Тук пържоли колкото щеш, всеки може да си ги купи...

А аз няма да свърна в България за да ме направят "крепостен татко". Аз с феодализма съм приключил...Сина ми го направиха но защо и мен?

ей, отвори темта за пържолите и пак много ми заприлича на някого.

Знаеш ли, тук в Fort Wayne, между българите мойта биша жена, Мила, е известна с яденето на пържоли... Ставал съм в 11 вечерта да и ги правя на скара. Та се чудя се как така захвана темата... :lol:

хей, и да знаеш! Винаги "имакак". Трябва само упоритост и време...

http://www.hristopetrov.com
hlpetrov
Младши потребител

Re: До nenakak...

Мнениеот Гост. » 13 Юни 2009, 20:49

hlpetrov написа:... за да си говоря с детето си?...

Хубаво се появихте в темата, та да ви питам- вие адвокат нали имате, той защо не ви разясни, какво значи режим на лични контакти?
Гост.
Старши потребител

Мнениеот daniela2008 » 13 Юни 2009, 22:00

Въпросът на човека беше не какво е режим на лични отношения, а как да стане факт режима на личното отношение? :lol: На хартия ги има правата, но на практика не :
1) Няма как да долетява всяка последна неделя от месеца от толкова до толкова часа от Сащ ; Не е като от София до Ботевград ей го каде е , пък и билета не на същата цена . :mrgreen: А отделно някои хора ходят и на работа все пак.
2). Ако долети , няма как да се върне , щото са го "застопорили" и не му вдигат възбраната; Т.е. никакво свиждане на място , щото няма после връщане обратно. А оставайки в БГ без работа, за да доказва колко обича детето си , може да го доведе и до невъзможност да си плаща издръжката;
Но пък предложението на "немакак" , звучи някак си "гордо , възвишено и ,,,,гладно".
3). Варианта по тел . също не става щото майката не дава слушалката на детето;

:mrgreen: :mrgreen: Та така...хитроо, много хитро,,,
Дейвид Карадайн
Аватар
daniela2008
Младши потребител

Мнениеот Гост. » 13 Юни 2009, 22:40

........... неспасяема е ситуацията! 8)

А аз няма да свърна в България за да ме направят "крепостен татко". Аз с феодализма съм приключил...Сина ми го направиха но защо и мен?

Е, да си дойдем на думата- ясен, като бял слънчев ден.

п.п. Имаше още една дама тук във форума - използваше по идентичен начин запетаите...
А, здрасти и на вас. 8)
Гост.
Старши потребител

Мнениеот daniela2008 » 13 Юни 2009, 22:48

Отговор от дамата, т.е. аз, защото визирате мен . :lol:
Може би трайното живеене извън пределите на БГ , наистина се отразява на начина на поставянето на запетаите...и май не само на тях...
:lol: :mrgreen: :mrgreen: :lol:
Дейвид Карадайн
Аватар
daniela2008
Младши потребител

Мнениеот Melly » 13 Юни 2009, 22:49

Последното ми и окончателно впечатление е, че репертоарът на daniela2008 е като този за краставицата на Мирча Кришан... :D

Нема спасение, вЕрно :idea:
"Понякога седя и си мисля...а понякога просто си седя."
http://vbox7.com/play:68f9c028
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот daniela2008 » 13 Юни 2009, 23:54

Melly написа:Последното ми и окончателно впечатление е, че репертоарът на daniela2008 е като този за краставицата на Мирча Кришан... :D

А пък на мен ми харесва мотото Ви. :lol: И първото и второто :lol:
А и нямах такова щастие поне да чуя за Мирча Кришан : :lol:

П.С. Всъщност намерих го :D ...на български език е :D
http://vbox7.com/play:054811b2
Дейвид Карадайн
Аватар
daniela2008
Младши потребител

Мнениеот daniski » 14 Юни 2009, 20:58

Daniela 2008 е една от малкото които наистина са прочели казуса.Много точно и ясно е обобщила нещата-и да,именно това е проблема-как да си дойде Христо Петров,като не може да се върне?!Ако сте пропуснали -той има дъщеря в САЩ,за която се грижи сам!
досега съществен отговор не прочетох,само си клопаме зъбите тука...
А тази пък с пържолите-ама че "жертва" за да се видиш с детето си!Ама "немакак"....то тавана на всеки е различен....
Краставици,пържоли-на Макдоналдс го обърнахте...
daniski
Нов потребител

Мнениеот Гост. » 14 Юни 2009, 22:01

:lol: :lol: http://hristopetrov.com/Documents/Molba ... shkova.PDF това е потресаващо...
Не виждам ЧСИ да се е произнесла по искането в последния абзац на молбата/ която няма да коментирам по същество/- е, някой не обжалва ли и това?

А това... е съвсем резонен отговор.
http://hristopetrov.com/Documents/Preds ... tgovor.pdf

А някой от адвокатите изобщо обжалва ли наложената ПАМ ?!? :roll:
Което апропо е най-логичния път.
Гост.
Старши потребител

Мнениеот Гост. » 14 Юни 2009, 22:09

daniski , вие какво предлагате?
Ние не сме чели, вие и Даниела сте прочели- е, не видях предложението ви.
Гост.
Старши потребител

Мнениеот iliev » 08 Авг 2009, 12:56

sunrise написа:Не знам , този човек тук за идиоти ли ни взема или че не четем закони.

По мое мнение ни взима за идиоти.Просто човекът е съчетал някои типично български черти/ „всички са ми виновни,всички са маскари,само аз съм велик”/ с американската арогантност….и фактът е налице-провал заради юридическа некомпетентност.
Уважаеми г-н Петров,
Морално,етично и законно са три категории,които би трябвало,но не винаги се припокриват.Прочетох внимателно всичко,което сте публикувал във Вашия сайт,и имайки предвид написаното от Вас,искам да изкажа мнението си,че не бихте имали шанс за голям успех както в България,така и в САЩ/ и специално в Индиана,чието законодателство и съдебна практика познавам много добре/.
Не мога да не споделя факта,че прочетох куп юридически абсурди и искания във Вашия сайт,както и откровената Ви арогантност.

Първо-г-н Петров изнася неверни факти в сайта си и ги интерпретира както му е угодно.

hlpetrov написа: През същата година, с голямо нежелание и поради силнен натиск от страна на Мила, се съгласих и подписах пълномощно за период от 1 годинa…

Не е вярно-пълномощното е със срок от 12.05.2004 до 12 .05.2006!!!
Вие уведомихте ли я ПИСМЕНО,че оттегляте пълномощното предсрочно или само се заканихте със съдебна разправа?
Ако само сте сипали заплахи,това не отменя правното действие на документа,обаче защо е така,няма да се напъвам да Ви го обяснявам. :wink:

hlpetrov написа: На мен ми бе пратено съобщение за това, че ме канят да се развеждам в БГ. Но аз не го приех. Не съм съгласен да ме развежда БГ съд, понеже знам че няма да пуснат сина ми обратно. Аз съм приключил с живота ми в България.

Аз пък не съм съгласен да ме развеждат нито по Българското право,нито по Американското.Аз искам да се разведа по Шериата ,понеже знам,че ще ми се присъди всичко.
Дали приемате един факт или не-няма значение,той си остава факт.Вие сте бил уведомен,и именно съдебната зала е било мястото,където е трябвало да предявите претенциите си.Сега си сърбайте попарата.

hlpetrov написа: Мила Георгиева е гражданин на САЩ и като такава, тя е длъжна да се съобразява както с българските закони, така и с законите на САЩ. До момента Мила Георгиева задържа сина ми Кристофър в България, както се съобразява само и единствено с законите в България.

Не съм видял документ,че Мила Георгиева все – още е гражданин на САЩ,но пък не вярвам някой да оспори,че докато се намира на територията на България,българското законодателство винаги ще е с приоритет.

hlpetrov написа:”Съдът уважава развода на районен съд Велико Търново, Република България”
Бих искал да цитирам закон на щата Индиана (IC 31-21-1-3) Sec. 3 (c)
Родителски права определени от друга държава могат да не бъдат зачетени, ако тази държава не спазва принципите на човешките права.

Хаха-я цитирайте всичко,моля!
IC 31-21-1-3
Child custody determination made by a foreign country
Sec. 3. (a) An Indiana court shall treat a foreign country as if the foreign country were a state of the United States for purposes of applying IC 31-21-3 through IC 31-21-5.
(b) Except as otherwise provided in subsection (c), a child custody determination made in a foreign country under factual circumstances in substantial conformity with the jurisdictional standard of this article must be recognized and enforced under IC 31-21-6.
(c) An Indiana court need not apply this article if the child custody law of a foreign country violates the fundamental principles of human rights.
За Ваша информация-31-21-1-3(c) се използва само за съдебни решения от страни,влезли в „Черния списък” на Държавния департамент на САЩ,каквато България НЕ Е.

hlpetrov написа:С това решение съдът отказа да определи, дали Мила Георгиева е нарушила законите на САЩ. Съдът пренебрегна представените от мен факти , че аз не мога да упражнявам правата си на лични контакти със сина ми, така както те са определени от Българския съд, понеже ако го посетя в България аз няма да мога да се върна обратно в САЩ.

С това трябваше да започнете…
Проблемът бил във Вашите претенции…ами оправете си работите в България и няма какво да Ви пречи повече.

hlpetrov написа:Правата ми са нарушени, както в България, така и в САЩ поради това, че съдебните власти на САЩ са уважили и продължават да уважават решенията на Българския съд относно режима на контакти със сина ми. Съдебните органи на САЩ отказват да приложат собствената си законова уредба в защита на моите родителски права, осланяйки се единствено на Българската законова уредба.

Хммм….много интересно,абе Вие наистина може ли да мислите със собствената си глава?По кой начин Американски съд може да наложи условия на гражданин на друга държава по съдебно решение,влязло в сила в същата държава???
Между другото ако не си плащахте издръжката в САЩ,отдавна да сте в затвора.
iliev
Младши потребител

Мнениеот iliev » 08 Авг 2009, 13:15

Melly написа:Последното ми и окончателно впечатление е, че репертоарът на daniela2008 е като този за краставицата на Мирча Кришан... :D

:D :D :D
iliev
Младши потребител

Мнениеот daniela2008 » 11 Авг 2009, 00:04

iliev написа:
sunrise написа:Не знам , този човек тук за идиоти ли ни взема или че не четем закони.

По мое мнение ни взима за идиоти.Просто човекът е съчетал някои типично български черти/ „всички са ми виновни,всички са маскари,само аз съм велик”/ с американската арогантност….и фактът е налице-провал заради юридическа некомпетентност.
Уважаеми г-н Петров,
Морално,етично и законно са три категории,които би трябвало,но не винаги се припокриват.Прочетох внимателно всичко,което сте публикувал във Вашия сайт,и имайки предвид написаното от Вас,искам да изкажа мнението си,че не бихте имали шанс за голям успех както в България,така и в САЩ/ и специално в Индиана,чието законодателство и съдебна практика познавам много добре/.
Не мога да не споделя факта,че прочетох куп юридически абсурди и искания във Вашия сайт,както и откровената Ви арогантност.

Първо-г-н Петров изнася неверни факти в сайта си и ги интерпретира както му е угодно.

hlpetrov написа: През същата година, с голямо нежелание и поради силнен натиск от страна на Мила, се съгласих и подписах пълномощно за период от 1 годинa…

Не е вярно-пълномощното е със срок от 12.05.2004 до 12 .05.2006!!!
Вие уведомихте ли я ПИСМЕНО,че оттегляте пълномощното предсрочно или само се заканихте със съдебна разправа?
Ако само сте сипали заплахи,това не отменя правното действие на документа,обаче защо е така,няма да се напъвам да Ви го обяснявам. :wink:

hlpetrov написа: На мен ми бе пратено съобщение за това, че ме канят да се развеждам в БГ. Но аз не го приех. Не съм съгласен да ме развежда БГ съд, понеже знам че няма да пуснат сина ми обратно. Аз съм приключил с живота ми в България.

Аз пък не съм съгласен да ме развеждат нито по Българското право,нито по Американското.Аз искам да се разведа по Шериата ,понеже знам,че ще ми се присъди всичко.
Дали приемате един факт или не-няма значение,той си остава факт.Вие сте бил уведомен,и именно съдебната зала е било мястото,където е трябвало да предявите претенциите си.Сега си сърбайте попарата.

hlpetrov написа: Мила Георгиева е гражданин на САЩ и като такава, тя е длъжна да се съобразява както с българските закони, така и с законите на САЩ. До момента Мила Георгиева задържа сина ми Кристофър в България, както се съобразява само и единствено с законите в България.

Не съм видял документ,че Мила Георгиева все – още е гражданин на САЩ,но пък не вярвам някой да оспори,че докато се намира на територията на България,българското законодателство винаги ще е с приоритет.

hlpetrov написа:”Съдът уважава развода на районен съд Велико Търново, Република България”
Бих искал да цитирам закон на щата Индиана (IC 31-21-1-3) Sec. 3 (c)
Родителски права определени от друга държава могат да не бъдат зачетени, ако тази държава не спазва принципите на човешките права.

Хаха-я цитирайте всичко,моля!
IC 31-21-1-3
Child custody determination made by a foreign country
Sec. 3. (a) An Indiana court shall treat a foreign country as if the foreign country were a state of the United States for purposes of applying IC 31-21-3 through IC 31-21-5.
(b) Except as otherwise provided in subsection (c), a child custody determination made in a foreign country under factual circumstances in substantial conformity with the jurisdictional standard of this article must be recognized and enforced under IC 31-21-6.
(c) An Indiana court need not apply this article if the child custody law of a foreign country violates the fundamental principles of human rights.
За Ваша информация-31-21-1-3(c) се използва само за съдебни решения от страни,влезли в „Черния списък” на Държавния департамент на САЩ,каквато България НЕ Е.

hlpetrov написа:С това решение съдът отказа да определи, дали Мила Георгиева е нарушила законите на САЩ. Съдът пренебрегна представените от мен факти , че аз не мога да упражнявам правата си на лични контакти със сина ми, така както те са определени от Българския съд, понеже ако го посетя в България аз няма да мога да се върна обратно в САЩ.

С това трябваше да започнете…
Проблемът бил във Вашите претенции…ами оправете си работите в България и няма какво да Ви пречи повече.

hlpetrov написа:Правата ми са нарушени, както в България, така и в САЩ поради това, че съдебните власти на САЩ са уважили и продължават да уважават решенията на Българския съд относно режима на контакти със сина ми. Съдебните органи на САЩ отказват да приложат собствената си законова уредба в защита на моите родителски права, осланяйки се единствено на Българската законова уредба.

Хммм….много интересно,абе Вие наистина може ли да мислите със собствената си глава?По кой начин Американски съд може да наложи условия на гражданин на друга държава по съдебно решение,влязло в сила в същата държава???
Между другото ако не си плащахте издръжката в САЩ,отдавна да сте в затвора.

И според вас това оправдава действията на майката? Според вас човешко ли е да си лишен от възможността да познаваш детето си/ баща си? Вие сигурно нямате деца или пък на вас не би ви правило впечатление ,ако ви забранят да контактувате със вашето собствено ...
И между другото ако тази майка се намираше в америка също щеше да да бъде съдена ,но тя пък затова си живее преспокойно в БГ, станата на чудесата..
Дейвид Карадайн
Аватар
daniela2008
Младши потребител

Мнениеот hlpetrov » 23 Мар 2010, 05:35

На 19 Април 2010г в 14:30 в софийски градски съд е насрочено делото по ХАГСКА КОНВЕНЦИЯ за гражданските аспекти на международното отвличане на деца. Делото е заведено по моя молба от посолството на САЩ в София. Последните новости по случая можете да проследите от страничното меню в
Новини на http://www.hristopetrov.com

На това дело ще се обсъжда моето предложение за достъп до сина ми, което можете да прочетете на: http://www.hristopetrov.com/access_proposal.aspx

Освен това ще ви бъде любопитно да прочетете две мои молби и отговорите към тях- до българското консулство в Чикаго и до министерство на правосъдието.

http://hristopetrov.com/BG_General_Cons ... icago.aspx
И
http://hristopetrov.com/MINISTER_OF_JUSTICE.aspx

Тези отговори са много любопитни, защото засягат всеки българин, който си плаща редовно издръжката в България...

И се питам това конституционно ли е? Съобразено ли е с международно подписаните конвенции и споразумения?
hlpetrov
Младши потребител

Мнениеот amused2010 » 08 Апр 2010, 04:06

Искам да споделя възмущението си от всичко което участниците на форума са си позволили да коментират с пошла арогантност, безразличие кьм човешките сьдби а най-вече към едно дете, за чието психическо израстване са необходими присьствието, грижите и вниманието и на двамата родители. Уважаемите бьлгарски юристи не само че не предлагат никакъв съвет, но дори не са се постарали да прочетат за какво става въпрос.

Ще обобщя случая, доколкото мога, заради всички останали посетители:

1.Христо Петров и Мила Георгиева са американски граждани. Бракът е сключен в САЩ.

2. Синът Кристофър е роден в САЩ и е американски гражданин.

3. Мила еднолично взима решение да се разведе в България, защото ако се разведе по американските закони, не може да затваря телефона, не може да отказва свиждане, не може да приложи забрана за напускане на БГ ако Христо Петров не и плати издръжката до навършването на 18 години на детето. Ако само едно от тези неща Мила Георгиева си позволи да направи, ще я арестуват за неподчинение на съдебното решение, което винаги разпознава правата и нуждите на детето, от присъствието и на двамата родители, както и еднаквите права на родителите да бъдат част от неговия живот.

4. Мила избира да се прибере сама в САЩ, да завърши образованието
си за да може тези $20-30000 (предполагам за една година MBA в Индиана) да бьдат платени от Христо Петров, връща се в България и се развежда с помощта на роднини, братовчеди, бизнес партньори, ченгета, мутри и каквото можете да добавите сами. (Този ход на Мила Георгиева изобщо разбира се не е планиран отдавна, това просто и хрумва докато е в Бьлгария. А какво е най-добре за детето, няма значение. Така или иначе, това дете не живяло с родителите си около две години. Коя майка взима такова решение? Тази която е загрижена за себе си, чийто биологичен часовник е много напреднал, а това дете кой ще го гледа, как ще живее и защо по такъв начин- пак няма значение, нали?)

5. Синът Кристофър има разрешение за определен срок да напусне САЩ. След изтичане на този период той се счита за отвлечен по международните закони, които БГ е ратифицирала и следователно трябва да респектира.

Бих искала да коментирам и няколко изказвания, които лично за мен са еманация на всичко което се случи в България за последните години, а тези наши съграждани за съжаление са поредното недуразумение от така наречения преход.

До namakak : Не разбирам вашия коментар и защо е на форума. От него лъха ненавист, елементарна злоба и примитивизъм.

До: Magnolia
“Христо, вместо да водиш епични виртуални борби, иди в Търново, виж се с майката, с детето, донеси подаръци, покажи някакво различно отношение за да те приемат.”

Уважаема Magnolia,
Не зная за вашия статус на живот, но преди да си позволявате такива изказвания, е препорьчително да знаете, че повечето хора трябва да ходят на работа за да могат да издържат семействата и близките си. Те не получават подкупи, не се напиват всяка вечер в чалготеката защото утре може и да не отидат на работа, или просто не са намерили хора с пари за да им плащат облекло, жилище, храна, образование и пътешествия. Христо Петров издържа себе си, дъщеря си, сина си и помага предполагам и на майка си. Той трябва да ходи на работа. И сигурно има 10-14 дни отпуска най-много. Не за Великден а за цялата година. Христо Петров има забрана да напуска страната, благодарение на взискателката Мила Георгиева за $15000 (моля ви четете внимателно, ако можете разбира се) независимо че си е платил изръжката, и я изплаща редовно. Освен това, както му затварят телефона, така ще му затворят и вратата. Това е манталитет, и той няма да се промени.
Вие как знаете какво е отношението на Христо, и как решихте че той трябва да го промени?

До: poli_g

Моля ви, избягвайте да пишете не само на този форум, но и на каквито и да е било форуми. Освен това ако не се размножавате човечеството един ден ще ви бъде безкрайно благодарно.

До: ani0557

Благодаря за това че съществувате.
amused2010
Нов потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Семейни казуси