- Дата и час: 28 Ное 2024, 20:41 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Издръжка за минал период
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Издръжка за минал период
Не знам, аз разбрах, че собствеността. Но най - добре питащата да наже какво точно пише в споразумението!?
- nk7702n
- Старши потребител
определя се режим за лични отношения.наложена е издръжка от бащата в размер 80лв. в дал на мен остава право на строеж осъществен по време на брака и ползването на семейното жилище.въпроса ми е може ли да претендира за къщата като вече е завършена но без акт 16 като се е подписал че не претендира за дела си?делото влезе в сила на 09,10,2008г.
заплашва ме и искал да води дело.
- tsveti78
- Младши потребител
не ползването е лично на мен с детето
- tsveti78
- Младши потребител
tsveti78 написа:определя се режим за лични отношения.наложена е издръжка от бащата в размер 80лв. в дал на мен остава право на строеж осъществен по време на брака и ползването на семейното жилище.въпроса ми е може ли да претендира за къщата като вече е завършена но без акт 16 като се е подписал че не претендира за дела си?делото влезе в сила на 09,10,2008г.
Това оцветеното не може да е така . И както предположих, не е собственик, а само ползването.
Ако е така, да може да води ново дело при определени обстоятелства.
- sunrise
- Активен потребител
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
|
|