nikolai66 написа:Да не мислите че не съм я питал,тя сама не желае да е там
Явно неможем да Ви разубедим и да Ви вразумим,макар че namakak Ви го е казал много точно и ясно.
Ваша воля.
Пожелавам Ви успех.
|
|
nikolai66 написа:Да не мислите че не съм я питал,тя сама не желае да е там
sisi19 написа:poli_g написа::) Мила, ако при някого е lapsus linguae, то при мен иде реч за lapsus calami, но ще приема забележката.
А съм права, защото просто давам глас на обективната действителност. Додея ми, при все разбирането, откровената наглост на "майчетата".
Последното ме мотивира да заставам все по-често от страната на бащата.
Благодаря съм на предложението- надживяла съм едни времена и ми е малко късно да си замервам несъществуващи неща с когото и да е. Още по-малко виртуално.
Приятен ден.
А кое е обективната истина??? Не е ли фактологията???? Е, другото е ваш избор.
П.П - пак да попрявя защото Вие бяхте един от най-големият противник на правописа: пише се - "благодарна съм" ,а не -"благодаря съм".
Поли, Поли, Поли, с тези нерви в съда, с опозоция която ви изкарва нервите в момента.........мммм.....губите, не само делото ,а и клиента си.....
Просто пример: Имаше една адвокатка-силна, вилна, голямата работа, съпруга на клечка в общината, високоплатежоспособна. Но, в един момет, тя загуби баланс в с.з.-последствията ги знаете вие.......
Ех, Поли, Поли, имате много знания и умения, но необузданият Ви гняв проваля до извстна степен целите Ви.Все пак това е лично мнение. Не забравяйте, че все пак съм и пфен на психологията. просто, "закачка".
А съм права- само това говори, че мнениевто Ви не подлежи на друго мнение, противнбото такова го приемате като къмшик.Хубаво е да отстояваш мнението си, но е още по хубаво когато се огледаш и видиш, че няма само черно и бяло, а съществуват различни цветове.
poli_g написа::) Сиси, я кажи на аудиторията защо ще жалиш СР на ВОС? М? Плеснаха те по ръчицата?
А мен лично ме вълнува друго( делото ти не ми е интересно)защо не дадеш дъщеря си на баща и? За какво ти е да си тровиш живота с ордела за увеличение на издръжката ( поне за две си споделила), жалби до прокуратурата, алабализми по ЗЗДН и прочее. За какво се мъчите, бе хора!
poli_g написа:Добре. За детето.
Ти като един фен на психологията стори ли нещо да помогнеш на детето и бащата, за да не късат връзката помежду си?
sisi19 написа:poli_g написа:Добре. За детето.
Ти като един фен на психологията стори ли нещо да помогнеш на детето и бащата, за да не късат връзката помежду си?
Ако се отнася до моя случай, повярвяй че тази връзка между тях и обичта и към него се дължи изцяло на мен, тъй като детето ни беше на 1 г. и 11м., когато се разделихме.Т.е ако исках, можеше в момента и въобще да не го познава, а да го възприема като "чичко" - примерно. А дали след прекъсването и съм сторила нещо, да Поли, тръгнах да го търся за да разговарям с него относно отношението му с детето, но ефекта беше точно противоположен получих призовка по ЗЗДН.
dido_petrov написа:sisi19 написа:poli_g написа:Добре. За детето.
Ако се отнася до моя случай, повярвяй че тази връзка между тях и обичта и към него се дължи изцяло на мен, тъй като детето ни беше на 1 г. и 11м., когато се разделихме.Т.е ако исках, можеше в момента и въобще да не го познава, а да го възприема като "чичко" - примерно. А дали след прекъсването и съм сторила нещо, да Поли, тръгнах да го търся за да разговарям с него относно отношението му с детето, но ефекта беше точно противоположен получих призовка по ЗЗДН.
Сиси не си ли се замислила ,че и бащата ако поиска може да измисли нещо и ти да станеш леля на дъщеря си.......и на теб ти препоръчвам дай детето на бащата ,а ти му плащай издръжка щом ти много голяма и справедлива душата
|
|
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 60 госта