начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

Да напуснеш страна със дете от ЕС отвличане ли е?

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Да напуснеш страна със дете от ЕС отвличане ли е?

Мнениеот miros84 » 11 Мар 2010, 22:04

Активирах.
miros84
Младши потребител

Re: Да напуснеш страна със дете от ЕС отвличане ли е?

Мнениеот natalia2003 » 19 Апр 2010, 23:54

poli_g написа:Сега... аз и за това чаках да видя как ще се развие дискусията. Напоследък и аз ставам егоист, казват модерно е ...

Госпожо, свържете се веднага с адвокат в Испания- консултация с него за завеждане на дело.... че това с брака май няма да е единствено. Едва, когато се сдобиете със съдебен акт от там във ваша полза( няма да казвам какъв, ще ме допълнят), и като се попрочетат разни регламенти( ама ще съм тотален егоист! и ще спестя) идвате у нас- право в Министерство на Правосъдието.
Те си знаят работата.

Проблемите с тези декларации- съгласия са у нас и не са толкова ( ако ли изобщо в този миг са)на влизане в страната ни! А на излизане. Условно...
Останалата част от отговорът все някой, който няма работа, ще обясни.

п.п. Детето ви го няма, а вие се пилеете по форуми. :?:

искам да ви пиша лично
natalia2003
Младши потребител

Предишна

Назад към Семейни казуси