Аз съм жертва на този закон и благодаря на този умен СЪДИЯ, че ме осъди да се въздържам цял живот от домашно насилие и аз се въздържам, както винаги съм се!
За разлика от човека Бързаков, Владимир, който използва властта си над майката на детето ми Рая, като и внушава заедно с негова помощ да ме тормози непрестанно.
Мотивите на този човек да ме тормози са ми неизвестни, понеже 5 години живяхме мирно и щастливо в неговата къща, аз си снасях там и всичко беше наред, до един момент когато той зави рязко, реши да си играе с живота ми за удоволствие и ще плащам скъпо участта че съм го срещнал.
Изполва знанията ми, близките, парите ми. Това е човек, който е живее с дълбоки комплекси. Баща му Петко Бързаков беше велик учен, но синът е живял в сянката на баща си и това явно му е оставило много тежъки психологични отпечатъци, понеже същия си призна че е бил доста често налаган от татко си понеже не е учил достатъно математика.
Този човек живее в негативизма, единственото за което говори е как е съдал мобифон и как всички са боклуци, но той е в правото си. Пред клиентите си е много отзивчив, готов да помога в името на доброто без да търси оплата, но стига някой друг да плаща за това.
Сега най-вероятно ще се изкара невменяем или бог знае какво ще измилси за да се спаси от затвора, за престъпленията които върши спрямо мен и детето ми. А може и само да се надсмива понеже майка му беше секретарка в държавна сигурност и явно познава нужните хора. които го спасяват постоянно.
Явно да ме държи мен и баща ми с пистолет опрян в главата за това че сме влезли в къщатат му да видим детето си след като той сам ни пусна и да ни заплашва с убиство е нещо нормално.
Пиша това тук защото може да се случи на всеки, за да знаете до къде може да се стигне, когато някой реши да съсипе живота ви на вас и вашите деца!
Пиша тук за да видите, как закона обслужва интереса на по силния! А именно Бързаков държи детето ми като заложник и това го прави по силен!
- Дата и час: 01 Дек 2024, 07:56 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
ЗЗДН=неограничени възможности за съдебна игра.
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: ЗЗДН=неограничени възможности за съдебна игра.
Здравейте,
Включвам се и аз по темата.
На nikodim77 ще отговоря, че има практика (дори и малка да е тя) относно задължителната декларация по ЗЗДН във връзка с чл. 313 от НК. Четох някъде в нета такова . Закона си е от абсурден, по абсурден.По никакъв начин не е съобразен с останалите закони, както и налаганите мерки за защита са не ефективни, но са един голям скок за постигане на определени цели. По мое наблюдение, делата заведени от жени по този закон , в по голямата си част е използван за надмощие на другата половинка с цел отмъщение и наказание. Т.е едва 5 % са се нуждаели РЕАЛНО ОТ ТАКАВА ЗАЩИТА.Така нареченият за мен "ЖЕНСКИ ЗАКОН", започна да се прилага и от по силният пол с оглед същите причини по горе.За това считам, че същият би следвало коренно да се промени, като се отсяват действителните от недействителните казуси.
Включвам се и аз по темата.
На nikodim77 ще отговоря, че има практика (дори и малка да е тя) относно задължителната декларация по ЗЗДН във връзка с чл. 313 от НК. Четох някъде в нета такова . Закона си е от абсурден, по абсурден.По никакъв начин не е съобразен с останалите закони, както и налаганите мерки за защита са не ефективни, но са един голям скок за постигане на определени цели. По мое наблюдение, делата заведени от жени по този закон , в по голямата си част е използван за надмощие на другата половинка с цел отмъщение и наказание. Т.е едва 5 % са се нуждаели РЕАЛНО ОТ ТАКАВА ЗАЩИТА.Така нареченият за мен "ЖЕНСКИ ЗАКОН", започна да се прилага и от по силният пол с оглед същите причини по горе.За това считам, че същият би следвало коренно да се промени, като се отсяват действителните от недействителните казуси.
- sisi19
- Потребител
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
|
|