Здравейте,
детето ми е на почти четири. Принципно имам проблеми с виждането, постоянно съм поставян в ограничителни условия от майката, без никакво или фалшиво основание тя не позволява да я взема, не иска да отидем заедно примерно до магазина, на куклен театър или в парка. Виждам или при социални грижи или при адреса на майката в рамките на един час веднъж седмично, там съм поставен в много лоши условия, даже веднъж ми държаха насочен пистолет. Немога дори на лекар да заведа детето си а имам съмнения че има астма. Майката посточнно ме тормози психически, чрез детето ни. От дъщеря си разбрах че ходи на детска градина, но разбира се майката не желае да ми каже къде, може ли някой да ми помогне, като ми даде съвет как мога да разбера детето ми кое детско заведение посещава. Проблема е че най-вероятно е записана някъде, без да е в системата. Генералния проблем при мен е че нищо не съм направил на майката, имам и друго семейство в момента, но си мисля че тя живее за да ми причинява страдание и тормоз, чрез детето ни.
По закон съм длъжен да се грижа за детето си но немога, лудостта на майката ми пречи, понеже от цялата работя никой няма полза и най много страда детето.
- Дата и час: 01 Дек 2024, 08:03 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Детска градина
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Детска градина
Независимо какво е довело до това й поведение, хубаво е да намерите път към срещите с детето си чрез преговори и спазване на срещите дори и пред социални. С търпение можете да изградите доверие в служителите и те постепенно да видят, че нейният инат е безсмислен. не забравяйте, че те са тези които правят доклади по делата и често мнението им се оказва решаващо ако е обосновано и добре мотивирано.
Ако пък успеете да накарате майката да ви се довери още по-добре.
Режимът на срещи се определя и по съдебен ред но аз съм на мнение че трябва да почакате и да търсите друг подход.
Ако майката има доверие на Ваш роднина или близък може да правите срещите в негово присъствие.
А за астмата напоследък лекарите доста злоупотребяват с тази диагноза така че не бързайте да притеснявате детето и с това.
Ако пък успеете да накарате майката да ви се довери още по-добре.
Режимът на срещи се определя и по съдебен ред но аз съм на мнение че трябва да почакате и да търсите друг подход.
Ако майката има доверие на Ваш роднина или близък може да правите срещите в негово присъствие.
А за астмата напоследък лекарите доста злоупотребяват с тази диагноза така че не бързайте да притеснявате детето и с това.
- pitasht
- Активен потребител
Така е, имаш проблеми.dobristoilov написа: Принципно имам проблеми ....
При последната ти визита в дома на "бившата ти" си играл с детето си, докато носейки го на раменете си на "конче" не си изтръгнал обувките от крачетата му, и не си тъгнал да го водиш на някъде с боси крака. Майката се е опитала да те спре, а ти си и налетял на бой, както и на намиращия се случайно наблизо съвем страничен човек, на който си нанесъл удари в областа на главата, избил си му очилата, и после си избягал през полето с кола....Това принципно по заявителски материали в РПУ Костинброд
- dedogad
- Нов потребител
Да имам проблеми от този човек ДЕДО ГАД
, този човек не е никакъв на детето ми и на мен, но майката живее при него, вече незнам какво да си мисля. Принуждават ме да виждам детото в тяхната къща, последните пъти позволиха да излезем на 100 метра отвън пред къщата, постоянно ме тормозеха!
Избягах защото ме нападнаха заедно с Калин Руйчев - поне така се представи. Майката изтръгна детето от ръцете ми. Преди това я помолих я да купим веднага обувки на детето ми, беше я обула с малки тесни обувки от миналата година, които изхвърлих веднага защото ми се оплака че я боли крачето. Тези хора са ненормални измъчват детето ми за да ме провокират, те са садисти!
ДЕДО ГАД се казва Владимир Бързаков и ме заплашва с убийство при всеки опит да контактувам с детето си. Лошото е че живеем в държава, която позволява на такива като него да правят кавкото си искат, сигурно има връзки в прокуратурата, може би поправя бна някой прокурор колата, а Рая прави друг тип услуги. Прокуратурата в костинброд бездейства с власт. Тези хора ми отнеха най ценното, собственото ми дете. Отнеха достойнството ми! Те са подкрепяни да вършат престъпления безнаказано.
Моля хора помогнете да се справя с тези безумци, единствената им цел е да ме унищожат мен и детето ми. Майакта не се интересува от нищо освен да ме тормози, чрез детето ми. Бързаков е ужасен човек, най вероятно е болен, едвам не ме застреля през лятото. Аз нищо не искам освен да имам нормални родителски контакти с детето си!
, този човек не е никакъв на детето ми и на мен, но майката живее при него, вече незнам какво да си мисля. Принуждават ме да виждам детото в тяхната къща, последните пъти позволиха да излезем на 100 метра отвън пред къщата, постоянно ме тормозеха!
Избягах защото ме нападнаха заедно с Калин Руйчев - поне така се представи. Майката изтръгна детето от ръцете ми. Преди това я помолих я да купим веднага обувки на детето ми, беше я обула с малки тесни обувки от миналата година, които изхвърлих веднага защото ми се оплака че я боли крачето. Тези хора са ненормални измъчват детето ми за да ме провокират, те са садисти!
ДЕДО ГАД се казва Владимир Бързаков и ме заплашва с убийство при всеки опит да контактувам с детето си. Лошото е че живеем в държава, която позволява на такива като него да правят кавкото си искат, сигурно има връзки в прокуратурата, може би поправя бна някой прокурор колата, а Рая прави друг тип услуги. Прокуратурата в костинброд бездейства с власт. Тези хора ми отнеха най ценното, собственото ми дете. Отнеха достойнството ми! Те са подкрепяни да вършат престъпления безнаказано.
Моля хора помогнете да се справя с тези безумци, единствената им цел е да ме унищожат мен и детето ми. Майакта не се интересува от нищо освен да ме тормози, чрез детето ми. Бързаков е ужасен човек, най вероятно е болен, едвам не ме застреля през лятото. Аз нищо не искам освен да имам нормални родителски контакти с детето си!
- dobristoilov
- Младши потребител
Мисля че трябва да се успокоите и да измислите начин да решите проблемите си и то не в нета.
- pitasht
- Активен потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|