начало

Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС

признаване за неистински официален документ акт за раждане

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

признаване за неистински официален документ акт за раждане

Мнениеот dimitrova_caterine » 25 Яну 2012, 17:59

Бащата на дъщеря ми е руски гражданин,дъщеря ми е на 7 години (17.07.2004).
От името на Бащата е образувано Производство по гр.д. №/2008г.и са предявени от молителя против Община ..искове за признаване за установено по отношение на ответника, че удостоверение за раждане № 19.07.2004г. на Община == е документ с невярно съдържание относно вписването на ищеца като баща на детето , както и за признаване за установено в отношенията между страните, че нотариално заверена декларация за припознаване на детето е неавтинтичен документ, тъй като не е подписан от ищеца.доказано е с експертиза, че подписа не е на бащата и декларацията е невалидна. Но актът за раждане остава.
Има ново производство за признаване за неистински официален документ акта за раждане в частта му, в която е вписан A. като баща на детето. Производството е против Община с правно основание чл.124,ал.4 ГПК.Чрез моя молба аз съм включена като страна- помощник на Община..
В същото време аз от името на дъщеря ми подадох молба към за установяване на бащинство и обединяване на делата .Полученето решение - Доколкото към настоящия момент детето е с установен произход-в удостоверението за раждане са посочени имената на бащата,то искът за установяване на произход би бил недопустим.искът би бил допостим само при липса на вписани имена на бащата в акта за раждане,до какъвто резултат би се стигнало при евентуално уважаване на предявения иск по член 124,ал 4 ГПК ,предмет на разглеждане по гр.дело /2011.водим от гореизложените съображения и на основание чл229,ал1 съдът определи:спира производството по гр.дело /11 до приклучване на производството по гр.дело /11 на основание чл 229 ал1 т4 ГПК.Някакви идеи за помощ? Много ме притеснява факта, че ако акта за раждане падне, бащата на детето ми няма да бъде открит за получаване на призовка за ДНК, защото се крие........
dimitrova_caterine
Нов потребител

Назад към Семейни казуси