начало

Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС

Жалба по чл.183 и изплатена част от дължимата издръжка.

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Жалба по чл.183 и изплатена част от дължимата издръжка.

Мнениеот morena_ » 17 Яну 2012, 10:54

Попитах какво още трябва да приложа и отговора беше, че не могат да ми дават правни съвети и да се обърна към адвокат. Явно за да получи детето ми това което му се полага трябва и аз да го лиша от нещо за да платя на адвокат, е не виждам смисъл.

Аз потърсих адвокат,платих на адвокат,а накрая се оказа,че в документа "жалба" ,който го писа именно адвокат никъде не фигурира печат или подпис ,че е написано от адвокат ,даже дата нямаше написана-тогава защо съм платила 100 лева??Че то текста е същия както в предната ми жалба.Аз ще си го напиша сама.А относно връщане на пари за това ,че си заплатил такса или дело----връщане няма!А относно таксите,които съда отдържа от суми по издръжка,не са за сметка на бащата срещу когото е жалбата,а са си за собствена сметка-съда просто си ти прибира издръжката за едно дете и хич не му пука-а безнаказаните "бащи" пак си правят каквото си искат.
Редовно с жалби си вземам издръжката,сблъсках се с какво ли не,съда наистина стряска онези "некадърните" - но трябва да си железен и да не се отказваш,а относно ходене на децата при бащата-само в дните посочени в документите от развода-и даже е много.
Жени,които ходите да се борите за мизерните 70,80 или 100 лв-не се отказвайте,колкото и да са малко-те са на децата ви-няма значение гледа ли го или не тоя баща-това му е присъдено да си го дава на децата - а не като една моя близка от 5 години е разведена-една стотинка не и е платил издръжка,а тя се успокоява-"ми той го взема у тях и компенсира" - а човека оставя детето само в апартамента и е в близкото магазинче с бира в ръка при любовницата продавачка....
Извинявам се ,че се "отплеснах" от темата .
Хубав ден на всички.
morena_
Нов потребител

Re: Жалба по чл.183 и изплатена част от дължимата издръжка.

Мнениеот Гост. » 17 Яну 2012, 12:51

А относно връщане на пари за това ,че си заплатил такса или дело----връщане няма!А относно таксите,които съда отдържа от суми по издръжка,не са за сметка на бащата срещу когото е жалбата,а са си за собствена сметка-съда просто си ти прибира издръжката за едно дете и хич не му пука....

За бъдещето и с надежда, че някога ще осъзнаете, колко несъстоятелно ( неверно) е това твърдение.
Гост.
Старши потребител

Предишна

Назад към Семейни казуси