начало

Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС

Издръжка на дете

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Издръжка на дете

Мнениеот swalker » 30 Юни 2011, 11:50

Привет,

Трябва ми съвет и помощ как да постъпя. Бившата ми съпруга поиска по-висока издръжка и съдът уважи молбата и за издръжка в размер на 210лв. на 8 годишната ни дъщеря, на база, че живея и работя в чужбина.
Тази издръжка е меко казано прекалено висока за мен. Обжалвах и тя спечели отново. Всичко това в бг, където си ходя сравнително рядко по обективни причини.
В момента съм поставен в невъзможност да изплащам издръжката. Нямам собствени имоти.
Какво мога да направя?
swalker
Нов потребител

Re: Издръжка на дете

Мнениеот sisi19 » 02 Юли 2011, 19:52

Мили "мой". 210лв. за БГ са нищожна сума при това , че работиш в чужбина. Но винаги на такива питания съмсе питала толкова ли струва детето ти за теб - 210лв. месечно.Ако живееше все още със съпругата си, да ли пък не би издържал детето си в повече от тези 210лв които в момента си осъден да даваш????? Не вярвма, защото в днешно време тези пари са точно за 15 дене за издръжката на едно дете. Говоря за необходимият ежедневен стандарт на живот с които едно дете би следвало да задоволява собствените си потребности и нужди.И защо си мислите, че тези деца вигитират, и не се нуждаят от нищо. Те да не са Ви непотребен буклук който след една раздяла трябва да хвърлите в кофата за отпадаци.??????? Малко съм емоционална-моля за извинение, но казвам реалноста.
sisi19
Потребител

Назад към Семейни казуси