начало

Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС

Моето дете

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Моето дете

Мнениеот namakak » 15 Мар 2011, 23:55

Минаха десетилетия.Аз не съм получил издръжка за детето си.Когато съм поискал по телефона съм получавал заплахи или безработица..
Детето на думи е жестоко.Споменава,че ако види родителя си който не се е замислил през годините тежки,то какво яде и как преживява,като го види направо да го смаже от бой,само докато се сети кое е то..
Кой в афект,на кой му минал живота в лишения,това не е важно.
Но ако детето пребие длъжника,ко праим тогава?
Говоря аз,че сме се отървали да забрави,но то помни :roll: Разбираемо е да не забрави.По-високо е от родителя :mrgreen:
Има ли наказателна отговорност,когато единия родител всякак се е измъкнал от издръжка към детето си,то го срещне и го пребие в афект?
Дай боже да не се случва,аз съм простил и не искам никога да се срещат,не са се виждали 23 години.Но понеже детето скача срещу цигани преди нова година и спасява поне личните карти на бедните пенсионери в повалка,не му е и безразлично момче да бие момиче на 8 март,вместо да й подари цветя е готово да го пребие,добре че разумния родител знае проблема на борещия се за правда..та затова е темата.

Да приемем ,че аз съм родителя.Ако детето пребие родителя в неизвестност,който никога не е плащал издръжка и няма документи дори за това,какво се предприема.
Хипотеза :idea:
Аватар
namakak
Потребител

Назад към Семейни казуси