начало

Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС

права на бащата

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: права на бащата

Мнениеот Pause » 04 Сеп 2010, 16:57

Еми, то както казват : Какъвто въпроса ,такъв и отговора.Автора на въпроса да си отговори. :D
Аватар
Pause
Активен потребител

Мнениеот toni_sf » 04 Сеп 2010, 19:52

:D точно за това питам защото закона е все в защита на жената и имаше изказвания направил децата и си гледа кефа няма ли да плаща издръжка :D то по тази логика заченалите ин витро ако се окаже лекарска грешка след време могат да си търсят издръжка от оплодилият ги :D имам предвид тези семейните а пък защо не и другите самотни майка
Задължение на българският гражданин е да зачита правата и законните интереси на другите
toni_sf
Активен потребител

Мнениеот Pause » 04 Сеп 2010, 19:55

toni_sf карай мелницата да върви,сега не ми се умува. :D
Аватар
Pause
Активен потребител

Мнениеот toni_sf » 04 Сеп 2010, 20:24

:D поумувай и измисли кой закон защитава този потрудилият се да направи децата :wink: и нещо в кръга на шегата ,погледай се навън все имате бездомни кучета :D кога мъжкият се грижи за потомството ,това е грижа на майката :wink:
Задължение на българският гражданин е да зачита правата и законните интереси на другите
toni_sf
Активен потребител

Мнениеот Pause » 05 Сеп 2010, 11:02

toni_sf написа::D аз питах друго дали е престъпление ако жена абортира и така лишава плода си от живот и дали е съвместимо да го роди и хвърли в кофата за боклук :D и как мъжа може да има претенции за издръжка след като са му убили детето

poli_g права си относно квалификацията на деянито и мисля ,че е по Чл116 т3 НК.Но въпроса ми е за да се приложи Чл120 от НК ,фактическата страна т.е.субективната на деянието може ли да изглежда така например жената е изпаднала в афектно състояние след раждането предизвикано от раждането и така е извършила убийството?.А за гражданският иск който спомена е Чл52ЗЗД.
Аватар
Pause
Активен потребител

Мнениеот toni_sf » 06 Сеп 2010, 11:29

:D и от тази тема не се разбра какви са правата на бащата :D и защо законите са по снизходителни към майката отколкото към бащата
toni_sf
Активен потребител

Мнениеот tgi789 » 21 Яну 2011, 10:46

Здравейте,
от почти три години живея с една жена на семейни начала в мое жилище. Имаме син, който скоро ще навърши две години. Поради непреодолими различия обмислям раздяла с нея, но изключително много бих искал детето да остане при мен. Мисля, че имам доста основания за това, както и доста свидетели, които ще застанат зад мен, включително и от нейното семейство. Моля да споделите Вашето мнение по въпроса, какви са шансовете ми, ако стигнем до съдебната зала?
tgi789
Нов потребител

Мнениеот 778899 » 21 Яну 2011, 13:19

tgi789 написа:Мисля, че имам доста основания за това, както и доста свидетели, които ще застанат зад мен, включително и от нейното семейство.

а именно?
И точно, когато мислиш, че знаеш отговорите... Животът променя въпросите!
Аватар
778899
Активен потребител

Мнениеот tgi789 » 21 Яну 2011, 13:48

:)))) възможно е да не са правно обосновани, но от човешка гледна точка.... може ли на лични, не ми се иска да ги споделям тук
tgi789
Нов потребител

Мнениеот 778899 » 21 Яну 2011, 13:55

може
И точно, когато мислиш, че знаеш отговорите... Животът променя въпросите!
Аватар
778899
Активен потребител

Предишна

Назад към Семейни казуси