- Дата и час: 29 Ное 2024, 00:31 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
ПОМОЩ!!!НАПАДЕНИЕ ОТ БИВША СЪПРУГА!
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
72 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: ПОМОЩ!!!НАПАДЕНИЕ ОТ БИВША СЪПРУГА!
Господин Колев аз копие от нотариалния акт не виждам ама защо ми е ,разбрахме че синът ви ви е прехвърлил идеалната си част/ако за тоя НА става дума/. За другото после , за дяловете и т.н....щото днес е Игнажден и гостите са на вратата
- donna
- Старши потребител
За съжаление не мога да атачвам JPEG .Дава ми че фаила е с голям размер. Дайте ми имейл или утре ще опитам по друг начин.
- andrey13
- Потребител
Разбирам спортния хъс на Донна, и той ми липсваше последната година, но все пак смятам, че имате адвокат и това реши дилемата. Доколкото я е имало.
По отношение чл. 71- приемете, че вие не сте владелец, а държател и облигационните ви отношения с останалите съсобственици за подобренията се уреждат съгласно чл. 30, ал. 3 ЗС( П 6).
По отношение чл. 71- приемете, че вие не сте владелец, а държател и облигационните ви отношения с останалите съсобственици за подобренията се уреждат съгласно чл. 30, ал. 3 ЗС( П 6).
- Гост.
- Старши потребител
Мейла го има в профила ми, кюто не е вече акуално , личните съобщения не зная как се активират че на мен ми ги активира приятелката ми бебитор , да е жива и здрава компютрите са и страст
Но отговор мога да дам чак утре , че комшийското парти продължава , да уважим празника .
И един поздрав за всички ,които посещават форума независимо във какво качество:)))))))))))))
http://www.youtube.com/watch?v=Ya7Qxj0g ... r_embedded
Но отговор мога да дам чак утре , че комшийското парти продължава , да уважим празника .
И един поздрав за всички ,които посещават форума независимо във какво качество:)))))))))))))
http://www.youtube.com/watch?v=Ya7Qxj0g ... r_embedded
- donna
- Старши потребител
poli_g написа::) Разбирам спортния хъс на Донна, и той ми липсваше последната година, но все пак смятам, че имате адвокат и това реши дилемата. Доколкото я е имало.
А кои са плодовете от които те се ползват, защото аз го ползвам не за лични нужди а за нуждите на фирмата ми.На практика аз не я лишавам да я ползва а тя / децата/ са недееспособни за това.Ето един пример.http://lex.bg/bulletin/?isu=77&tp=sf&id=1
Съгласно разпоредбата на чл. 31, ал. 2 ЗС, когато общата вещ се ползва лично, само от някои от съсобствениците, те дължат обезщетение на останалите за ползата, от която са лишени, от деня на писменото поискване. В случай че бъде установено, че съсобственикът е могъл да ползва вещта (напр. имал е ключове от общия лек автомобил, който се е намирал пред блока) и другият съсобственик не е създавал пречки за да осуети това ползване, ирелевантно е обстоятелството, дали ползването е било реално осъществено, след като е имало възможност правото да се упражни.
Но за периода на нейния иск ние не сме били съсобственици, по смисъла на ЗС. От близо една година откакто сина ми ми дари неговия дял да.Но Отговора на нейната покана оттогава ми бе че аз не я спирам да ползва имота и я каня за това.Всъщност мина делото за отреждане право на ползване в районен и сега обжалвам на следваща.Ами тези части са свободни, а тя като не ги ползва аз насила ли да я тикам. А и защо да ги ползва след като получава по близо 1800 лева всеки месец от мен Всъщност иска и не е да го ползва а ИСКА НАЕМ 2000 евро. В отговора си аз съм я поканил да го ползва а тя щом не се е възползвала от поканата значи отказва.Май и е по-добре да взима наемче? , с което да погаси носталгията си по загубеното статукво
на финансово обезпечена еманципирана жена. А и вече паричките които ми чопна сигурно са привършили и почва да минава границите на моралните задръжки.Всъщност крайната и цел е да продаде дяловете на децата.
- andrey13
- Потребител
Всъщност крайната и цел е да продаде дяловете на децата.
Не, и не само защото и е нужно разрешение на съда за продажбата, което твърде вероятно няма да получи( с оглед размера, който посочихте), а защото ако продаде къса връзката с вас, ерго- липсва "вечният ответник".
По моему разсъждавате в правилната посока, но това не е ли работа на колегата?
- Гост.
- Старши потребител
Поли, те мн. неща са били работа на колегата ,но от нищо е станало нещо , ние по-вече не може и да му помогнем или и аз да пусна една тема тука от сорта покани ползвания добиви и търговец...въпреки ,че се опитах ама то се затри...
- donna
- Старши потребител
poli_g написа:... а защото ако продаде къса връзката с вас, ерго- липсва "вечният ответник".
поли е права.
бившата ви съпруга не иска да е добре, целта и е вие да сте зле! докато го има "вечния ответник" безумието е оправдано...за съжаление!
без мисъл от нейна страна в насока какво реално се причинява на децата.
жалко, много жалко...
И точно, когато мислиш, че знаеш отговорите... Животът променя въпросите!
-
778899 - Активен потребител
Както е казал Галилео Галилей: " И все пак земята се върти". Та така и аз. А защо смятате че съм ползвал целия имот. Аз съм ползвал само една трета. Всъщност целия имот е 22 декара с няколко цеха в които фирмата ми извършва дейността си.А въпросния имот се намира по средата, но е обособен като отделен парцел. Как ще се определи, колко от него съм ползвал и колко не.Ок! Ползвал съм едната трета на сина ми и толкоз.Сега да ви поясня.Хитрата бивша, знаейки че съм скаран с снахата/съпругата на големия ми син/ първо пусна иск за разпределение право на ползване срещу него, след което би следвало скандал между мен и него/нея/ и освобождаване от мен на имота.Да ама не!!!Но той излезе разумен.Но впоследствие, след като той ми прехвърли своя дял, което тя не е очаквала последва иска и за наем,защото наистина не е проблем разпределението, от което тя нищо нямаше да спечели.Празни зали без комуникации, които кой ли би наел под наем.За това се стигна до последния иск за обезщетение лично към мен и към Ет-то.На нея и трябват парички. Но аз наистина не съм ползвал целия имот.Е да били са заключени естествено,пазил съм ги .Някои съм преобразил и ремонтирал.Например на две съм сменил покрива и в интерес на истината не съм ги ползвал за нищо, но никой не е искал да ги отключвам или предоставям за ползване.Нима за това дължа някакво обезщетение.А имам още две големи празни халета в останалата част от фабриката, които също не използвам. Оборудвани и пригодени за производство.Истината, че горката не е припарвала и преди и не и е ясно въобще нищо от това, какво съм ползвал , за какво , кога и как и какво не.Това е истината.
- andrey13
- Потребител
Темата ми се изчерпа. Всичко се изясни.Искам да благодаря на всички, които дадоха своето компетентно мнение.Надявам се че ефекта от това ще е в положителен смисъл в настоящето дело.Ще ви информирам за протичането му.Още веднъж хиляди рози на дамите и по бутилка скоч на мъжкото съсловие.
- andrey13
- Потребител
harem написа:Mисля,че лелките в ритуалните зали,трябва радикално да изменят речите си към младото семейство...и особено интонациите.Да вземат да обясняват за какво иде реч и що значи да се бракуваш ,щото тъмната половина на подписчето се появява само при развода
И още,"съд не вярва на казано,вярва на доказано",а къде ще да е истината,в казаното или доказаното,хич не е ясно....
И наи-важното:Господин Андрей,каквато и вода да изтече-мътна,кървава и гадна,едно е сигурно!Тези деца един ден ще ви отмъстят на вас двамата(родителите);никой съд и присъда няма да успее да ви уязви повече.Техните упреци ще отекват един ден в съзнанието ви,в сънищата ви,а не ударите на съдийския чук,които се е опитвал да ви смири в съд.зала.
Така че...опитайте се да припомните кои сте с бившата и как сте стигнали до тук...защото всички остаряваме
Успех ви желая от сърце!
Такива постове, май ще подхождат на някой форум от рода на mama.bg
Опита да ме разплачете е безуспешен, а и ми се свършиха салфетките от толкова сълзи.Има родители и родители. Има деца и деца. Аз имам 5 /и не съм циганин/ В този свят освен чувства има и интереси и май те все повече навлизат и променят чувствата. Дали Ленин беше казал "Едно се мисли в дворец а друго в колиба" .А че света е комерсиален много скоро го разбират, даже и по качеството на памперса А за после нямам думи или не сте излизали навън сред хората или на улицата или в някой Мол, за да ви стане ясно накъде тече реката. А водата в нея и така или иначе не става за пиене.Относно отношението на децата към родителите, вашето мнение по-скоро ми прилича на "емоционално изнудване" което е характерно за такива родители които си мислят че възпитават децата си в морални устои а всъщност ги изнудват емоционално. Прочетете из гугъла има сигурно доста по въпроса. А относно моя случай....така е когато някой родител направи нещо повече от своя нравствен дълг към децата си е криворазбран за околните, които изпитват комплекс за малоценност от този факт и веднага го квалифицират като лош. А тоя който седи след 5 пред телевизора и казва "аз толкова мога" е добрия.Нормално за нашето общество, в което все още повечето хора едва се изхранват. Има една мисъл" Който го може действа а този който не може преподава" Нищо лично към вас,но не се опитвайте да ме съдите от морална гледна точка, защото тази академия съм я завършил с отличен! И съм защитил дисертация на тема "Добър съпруг и баща но беден-мисията невъзможна в 21 век"
- andrey13
- Потребител
Не ме обижда, нито хвали отношението към адвокатите. Просто се опитваме да помогнем.
Да.
А високите хонорари, които взимаме, са точно затова - за да не се налага да се ходи по други "врачки".
-----
Мнението ще бъде коригирано, поради заядливо отношение.
Да.
А високите хонорари, които взимаме, са точно затова - за да не се налага да се ходи по други "врачки".
-----
Мнението ще бъде коригирано, поради заядливо отношение.
- ivan_lawyer
- Старши потребител
72 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
|
|