начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

Преди време се запознах с една жена ....

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Преди време се запознах с една жена ....

Мнениеот tiket » 21 Ное 2010, 19:06

Здравейте,
имам следния казус:Преди време се запознах с една жена,живееше в друг град.Започнахме срещи и нещата преминаха в сериозна посока,дойде да живее при мен.На третата седмица ми каза че отива да види баба си, така и не се върна.
Обади се по телефона и сподели че,повече не можела да крие от мен" имала дете " и искала да е до него.Макар и шашардисан(беше ми споменала че с техните се ненавиждат а сестра си мрази от дън душа тъй като преспала с бившия и)от детето и бързото стопляне по оста с родителите и,проявих разбиране.Срещнахме се,тя не пожела да ми каже каквото и да е освен че и трябват пари тъй като е бременна.Говорихме само за бебето,че няма намерение да прави аборт а иска да го роди.В личен план ми заяви че няма как да откъсне детето от техните,тъй че ако искам да сме заедно ще трябва постепенно да се приобщя а след това да отида да живея при тях.Приех го като логичен аргумент!Тъй като не работеше поради преместването поех ангажимента да и помагам финансово,чувахме се и се виждахме ежедневно.Започна работа на втория месец,срещите ни намаляха чуствително до един момент който спряха напълно поради нейното ангажиране в работата и детето.След един такъв период от 20дни,ми се обади и каза че и трябват 2 000лв спешно тъй като имала проблеми с погасяването на едни сметки.Директно и заявих че не съм "фонд подръжка",щом живее с мама и тате да си се оправят,взима заплата,те също.Три месеца я издържах,в замяна получавах празни обещания и е нормално да се почуствам използван само за финанси.От този момент спря и да ми звъни :D
Знам че стана"искрено и лично" но това са факти които смятам че биха помогнали за искания съвет!
От разговорите и срещите с нея и сестра и бях разбрал че,втората не може да има деца(години наред е ходила по специалисти).Онзи ден от познати разбирам че сестра и е споделила с нейни приятелки че,когато се роди бебето "моята" хубостница и обещала да го впише в регистрите с баща нейния съпруг и да им го даде да си го гледат като свое :!:
Това разбира се ме потресе тъй като съм далеч от тази мисъл че ще го позволя...
Молбата ми е,след като се запознахте с фактите да ми дадете съвет как да постъпя.Към адвокат ли да се обърна или към инстанцийте(и към коя ако се налага).
tiket
Нов потребител

Re: Преди време се запознах с една жена ....

Мнениеот Pause » 22 Ное 2010, 10:33

Ами,след като твърдите че детето е заченато от вас няма пречка да го припознаете след което,ако се оспори да научите истината в делото за установяване на произход.Все пак ако искате да си запазите отнапред позициите. :D
Аватар
Pause
Активен потребител

Назад към Семейни казуси