- Дата и час: 01 Дек 2024, 15:38 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
не ми дават да си виждам децата
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
14 мнения
• Страница 1 от 1
не ми дават да си виждам децата
не съм разведен но от 6мес не съм виждал не съм чувал децата си работя в чужбина какво трябва да направя
- vanpira_s
- Нов потребител
Re: не ми дават да си виждам децата
vanpira_s написа:не съм разведен но от 6мес не съм виждал не съм чувал децата си работя в чужбина какво трябва да направя
бях си в отпуск и тогава не можах да ги видя защото ги крият направо се побарквам
- vanpira_s
- Нов потребител
Под "ги крият" сигурно имате предвид съпругата и нейни роднини. Помислете дали не сте й дали основание да го прави. Може би се страхува от вампир, какъвто ник сте си избрали На този етап родителските права са колкото ваши, толкова и нейни. Най-добре е сами да намерите разрешение на проблема. Другият вариант е дело.
- betina
- Потребител
не съм давал повод за това просто инат нищо друго
- vanpira_s
- Нов потребител
не става с говорене опитах много пъти
- vanpira_s
- Нов потребител
Не обърквайте живота на децата си! Така и така Ви няма! Какво искате- да сте татко за 2 дни, а после да хленчат за Вас още 6 месеца?
Rara avis in terris
-
bebitor - Активен потребител
bebitor написа:Не обърквайте живота на децата си! Така и така Ви няма! Какво искате- да сте татко за 2 дни, а после да хленчат за Вас още 6 месеца?
Напълно съм съгласна. Нека господинът прецени кое е по-важно за него - работата в чужбина или възпитанието и присъствието на децата.
- katerinakuch
- Активен потребител
на никой не го пожелавам това което ми се случва,просто тарся съвет то е ясно че е за адвокат работата но имам право поне да ги чувам и както има и скайп е нормално да се виждаме
- vanpira_s
- Нов потребител
Много ясно, че имаш право на развод поради "дълбоко и непоправимо разстройство", отчуждават и отвличат децата ти !!!
Тук е пълно с псевдоадвокати отдадени на личното си и емоционално чувство за справедливост. Когато ги поставиш на място, със закон, те си го тълкуват по техен си начин и обявяват, че повече от теб знаят как да защитят интересите и правата ти или както те обичат да казват, че това било въпрос на "съдебна практика" .
Това което е необходимо да направиш е да започнеш да действаш ! Заведи дело за определяне на личните ти отношения с децата, иска се воля и решителност. Колкото повече успееш да намачкаш отсрещната страна толкова по-добри условия ще има за теб при споразумение. А това къде ходиш, колко отсъстваш и какъв е личният ти живот не е лъжица за адвокатчета или за който и да било! То си е твоя работа! Воля, решителност, действие и "житейска практика" е сигурната формула срещу порочната "съдебна практика", която не отговаря на конституцията и законите в Република България !!! !
Тук е пълно с псевдоадвокати отдадени на личното си и емоционално чувство за справедливост. Когато ги поставиш на място, със закон, те си го тълкуват по техен си начин и обявяват, че повече от теб знаят как да защитят интересите и правата ти или както те обичат да казват, че това било въпрос на "съдебна практика" .
Това което е необходимо да направиш е да започнеш да действаш ! Заведи дело за определяне на личните ти отношения с децата, иска се воля и решителност. Колкото повече успееш да намачкаш отсрещната страна толкова по-добри условия ще има за теб при споразумение. А това къде ходиш, колко отсъстваш и какъв е личният ти живот не е лъжица за адвокатчета или за който и да било! То си е твоя работа! Воля, решителност, действие и "житейска практика" е сигурната формула срещу порочната "съдебна практика", която не отговаря на конституцията и законите в Република България !!! !
"Ако Ти не искаш да чуеш истината - никой не може да ти я покаже"
-
imhotep - Потребител
има вече дело за развод се самнявам че и след него няма да мога да виждам и чувам децата си,просто питам някой да ми даде савет какво да правя вече от година не сам говорил с тях и не знам сега като се прибера какво ще стане писах писмо до училияето и са го получили в присъствието на майката,но не знам дали са го прочели,тарсщ постоянно начини да се сварйа с тях но не става,дайте ми савет ако можете
- vanpira_s
- Нов потребител
bebitor написа:Не обърквайте живота на децата си! Така и така Ви няма! Какво искате- да сте татко за 2 дни, а после да хленчат за Вас още 6 месеца?
Аз лично не мога да възприема подобен съвет. Твърдо е по-добре според мен до-добре за децата да виждат баща си рядко, отколкото въобще да не го виждат. Важи впрочем и за двамата родители (а и за баби и дядовци) - ами майките, които работят в чужбина, също ли не трябва да се връщат при децата си?
Освен това начини за контакт от чужбина не е да няма - хората са изобретили телефона и интернет-чата. И накрая - децата без съмнение са по-уязвимата страна и на първо място за тях трябва да е грижата, но възрастните също имат чувства, нужди и достойни за защита интереси.
ВаНпире, не знам какъв съвет да ти дам - имаш право поне на лични контакти и можеш да искаш от съда да определи режим (от рода на веднъж на две седмици и толкова дни през лятото), но ти най-добре си познаваш хората - ако нещата могат да се уредят доброволно, по-добре така. Не се отказвай под предлог, че за децата ти било по-добре да не те виждат. Не е по-добре. Освен, разбира се, ако ти със самото си поведение не ги разстройваш.
Citrus sinensis от семейство Седефчеви
-
portokal - Старши потребител
не знам и аз какво да кажа само знам че сам блокиран на скайп(аз между другото заради тях си взех комп)и нямам никаква вразка с тях и сега ще се разведа и ако е същото положение сигурно ще откача,толкова ли много искам
- vanpira_s
- Нов потребител
.
Последна промяна dansguardian на 06 Окт 2010, 10:18, променена общо 1 път
Американски форум - ти питаш и ти отговарят.
Руски форум - ти питаш и теб те питат.
Български форум - ти питаш, а всички ти обясняват колко си тъп.
Руски форум - ти питаш и теб те питат.
Български форум - ти питаш, а всички ти обясняват колко си тъп.
- dansguardian
- Младши потребител
vanpira_s написа:не знам и аз какво да кажа само знам че сам блокиран на скайп(аз между другото заради тях си взех комп)и нямам никаква вразка с тях и сега ще се разведа и ако е същото положение сигурно ще откача,толкова ли много искам
Ако го искате наистина- наемете си колега. Нещата изведнъж ще добият различни окраски. Разбира се, няма да можете да се ползвате от месечните контакти, така щото няма да пътувате ежеседмично( то и зависи от възрастта на децата- колегата може да ви съдейства за раздвижен режим( това два пъти седмично, веднъж през лятото е отколешна отживелица), че да имате достатъчно контакти с тях. Празници( Коледа, Нова година, Великден), рожденни дни ( техни и ваши), ваканции( пролетни, летни, зимни)- има възможност за наистина раздвижен режим. Убедена съм, че няма да повярвате, но животът може да ви изненада приятно.
Ако не става со кротце и со благо, то норма защитава вашите права. В това отношение СК нов е значително подобрена версия на СК отм.
- Гост.
- Старши потребител
14 мнения
• Страница 1 от 1
|
|