начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

Развод,а след това

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Развод,а след това

Мнениеот stela644 » 23 Май 2010, 19:48

Привет на всички!Бих се радвала,ако някой може да ми каже какво се прави като излезе решението за развод,какви са следващите стъпки?Благодаря предварително!
stela644
Нов потребител

Re: Развод,а след това

Мнениеот Melly » 23 Май 2010, 20:59

stela644 написа:Привет на всички!Бих се радвала,ако някой може да ми каже какво се прави като излезе решението за развод,какви са следващите стъпки?Благодаря предварително!

Честито! Отново сте свободна, но... с една кола "тежести" и двойно повече отговорност.
"Понякога седя и си мисля...а понякога просто си седя."
http://vbox7.com/play:68f9c028
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот namakak » 23 Май 2010, 21:12

Мели,Мели,без едната част отговорност :wink:
Първо ще мине време,после желание,глад,осъзнаване,без спирачки :D
Аватар
namakak
Потребител

Мнениеот sarbijanac » 23 Май 2010, 21:42

stela644 написа:Привет на всички!Бих се радвала,ако някой може да ми каже какво се прави като излезе решението за развод,какви са следващите стъпки?Благодаря предварително!

Конкретно какво Ви интересува ?От развод до развод разлика голяма
sarbijanac
Активен потребител

Мнениеот nikiboy » 23 Май 2010, 22:32

Ако има смяна на фамилия смяна на ЛК, ако има някаква делба на имущество се предава на който е присъдено и.... като цяло продължавате закуска/обяд/вечеря 3 пъти дневно, алкохола и цигарите в умерено количество не са вредни.... после идва Весела коледа и ЧНГ и току виж на следващия 14 февруари.... :wink: :wink:
УСПЕХ :D
nikiboy
Потребител

Мнениеот namakak » 23 Май 2010, 22:47

След вина,въвод,белина,ваниш,дело за делба,20 гаджета мними и нетолкова.
Ти за какво питаш,за самотата ли?За това че сами ще сте на празниците ли,докато вашите приятели са със семействата си ли?Еми че това е най-хубавото,няма да се съобразявате с никой,ще си ходите на кино,на пици,на караоке,на партита,ще си правите каквото искате,ще си разхвърляте колкото си щете,ще се къпете където си щете,ще се забавлявате.И никой няма да ви стряска или разваля настроението.
Питаш дали някой ще те иска с проблема?Който те хареса с проблема,значи истински те обича.Но вече знаеш обичта е довреме.Хората трябва да се уважават и в най-трудните моменти от живота,защото ние не сме избрали да живеем с насилник и не ни харесва.Не е нужно да се подписва,за да намериш половинката на живота си.
Всъщност какво те интересува?Мнението на хората ли?Спокойно,всички харесват смелостта и разумието.
Или?
Аватар
namakak
Потребител

Мнениеот katerinakuch » 24 Май 2010, 18:04

Пригответе се за последващи усложнения.
katerinakuch
Активен потребител

Назад към Семейни казуси