начало

Административен съд-Варна е домакин на благотворителен коледен базар Административен съд-Варна е домакин на благотворителен коледен базар

маика ми е омъжена повторно

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

маика ми е омъжена повторно

Мнениеот zori041 » 11 Май 2010, 16:29

Здравеите искам да попитам дали някои може да ми отговори на следния въпрос;маика ми е омъжена повторно 1984 година склучи граждански брак,с сегашния си съпруг 1991 година тои и прави покупко продажба срещто изглеждане до живот на 1/2 от къщтата и двора .но след съжителството им толкова години тои я подлага на псехически тормоз .като постояано и казва че щте я изгони и щте развали договора.моя вапрос е има ли право да развали договора и след толкова години брак тя дали има право на кащтата даже и ако се разведат.моля отговорете ми..
zori041
Нов потребител

Назад към Семейни казуси